Fast
Tragerea la sorți, esența

Indian Wells, tragerea la sorți: Simona Halep are un traseu amestecat în California, unde Serena și Azarenka se întorc în circuit

Treizecizero | 6 martie 2018

Numele importante din drumul Simonei. Garbine Muguruza, Karolina Pliskova, Jelena Ostapenko, Johanna Konta, Petra Kvitova – rivale mai vechi sau mai noi ale Simonei. Toate sunt în jumătatea de tablou a Simonei Halep, liderul mondial și favorita numărul 1 la Indian Wells, primul turneu Premier Mandatory al anului și unul dintre cele mai importante din lume. Dar, dacă va fi să ajungă în finală, Simona va trebui să treacă doar de două dintre ele.

– Drumul Simonei începe în turul al doilea, în weekend, cu un meci contra învingătoarei dintre Kristyna Pliskova și o jucătoare venită din calificări. Cu Kristyna, Simona a câștigat 6-1, 6-2 precedentul meci, anul trecut la Madrid. Turul trei ar putea însemna o revedere cu Dominika Cibulkova, pe care Simona n-a mai întâlnit-o din grupele Singapore 2016. Dacă totul e bine, în optimi Simona se va vedea cu Elise Mertens sau cu Kristina Mladenovic, dar franțuzoaica ar putea fi înlocuită de … Lauren Davis, cunoștința Simonei din meciul epic de la Australian Open.

– Este, însă, o parte de tablou care o poate aduce treptat în ritmul necesar marilor meciuri pe Simona, dacă piciorul ei va fi în regulă. Ultima ei apariție pe teren a fost în sfertul de la Doha cu Cici Bellis.

– În sferturi, Simona ar putea-o vedea pe Jelena Ostapenko, dacă letona își regăsește forma și navighează printr-un segment de tablou unde Johanna Konta, altă amintire din 2017-le Simonei, are și ea pretenții. În semifinale, pe Simona ar aștepta-o una dintre Muguruza, Pliskova, Konta sau poate chiar Sharapova.

https://twitter.com/BNPPARIBASOPEN/status/970803986604343297

Irina, Sorana, Mihaela. Pentru celelalte românce de pe tablou, ideea e aceeași: un prim tur abordabil, urmat de un meci tare în runda a doua.

– Irina Begu deschide cu sârboaica Aleksandra Krunic, pe care a învins-o în cele două întâlniri anterioare, lăsându-i doar șapte game-uri. Apoi ar urma Karolina Pliskova (1-1 în H2H), pe care a întâlnit-o și anul trecut la Indian Wells, pierzând strâns, 6-4, 7-6.

– Sorana Cîrstea întâlnește o jucătoare din calificări, pentru ca apoi să se pregătească de o întâlnire cu Venus Williams (0-1 în H2H, tocmai în 2010, la Miami). Dacă o va învinge pe Venus, Sori s-ar putea apoi întâlni cu Serena Williams, dacă revenirea acesteia se va produce cu succes.

– Iar Mihaela Buzărnescu, care debutează la Indian Wells, deschide cu Jennifer Brady, iar apoi ar întâlni-o pe Caroline Garcia; ambele ar fi meciuri în premieră.

Serena, Azarenka. Marile revenite ale acestui turneu au meciuri interesante. La primul ei meci oficial în circuit de la finala Australian Open 2017 încoace, Serena Williams o va întâlni pe Zarina Diyas, joi noaptea. Kiki Bertens, pe care a învins-o într-o semifinală strânsă acum doi ani la Roland Garros, ar urma în turul al doilea. Cu un posibil duel cu Venus sau cu Sorana Cîrstea în turul al treilea pentru Serena.

– La primul ei meci de la Wimbledon 2017 încoace, Victoria Azarenka deschide cu Heather Watson, urmând ca apoi să dea peste campioana US Open, Sloane Stephens.

– Iar Maria Sharapova are de tras cu Naomi Osaka în primul tur, în vreme ce Agnieszka Radwanska o așteaptă în al doilea.

Wozniacki, Svitolina. Dintre numele în vogă, atât pe teren, cât și în clasament, Elina Svitolina are o bucată de traseu permisivă la început, primul test mai greu pentru ucraineancă arătându-se abia în turul 4, în persoana lui Madison Keys. Favorita 2, Caroline Wozniacki, le are în sfertul ei de tablou pe Kasatkina, Kontaveit sau Sloane/Azarenka. Angie Kerber e într-un sfert de tablou cu Caroline Garcia sau campioana surpriză de anul trecut, Elena Vesnina.

https://twitter.com/Ubitennis/status/970805751613657088

https://twitter.com/Ubitennis/status/970805885848219648

*** ***

Shop-ul 30-0

30 la sută OFF între 1-8 martie pentru orice tricou pentru femei

Între 1-8 martie, primești 30 la sută reducere în Shop pentru produsele dedicate femeilor din Shop-ul Treizecizero. Adică tricouri, dar și orice bundle sau produs de print* (*excepție).

Folosește codul WOMEN30LOVE în căsuța „Aplică cupon” și primești reducerea.

Plus: fiecare doamnă sau domnișoară care face o comandă în această perioadă primește un cadou!