Fast
Showtime tennis!

Începe US Open 2018! Simona inaugurează noul Louis Armstrong. 10 lucruri de știut în prima zi

Treizecizero | 27 august 2018
US Open este oferit de

1. Simona Halep inaugurează noul Louis Armstrong, de la ora 18:00, cu Kaia Kanepi. Un singur meci au cele două, și acela dramatic, câștigat cu 7-6 (5) în decisiv de Simo, în primul tur la Doha ’14. Apoi a mers și a luat trofeul.

2. Simona intră în US Open cu o serie de 26 de săptămâni consecutive pe primul loc. Ea este sigură, indiferent de ce se va întâmpla la New York, că va fi prima și la finalul turneului.

3. Simona va juca la New York cu pantofii personalizați de Nike în cinstea primului Slam al Simonei.

https://twitter.com/darren_cahill/status/1033533188381933569

Dacă vreți ceva personalizat de 30-0, și nu de Nike :-), atunci puneți-vă numele pe lista de pre-order de la primul model de tricou „N-o să”, care-i aproape epuizat. Dacă nu l-ați mai prins pe acesta în ediție limitată, va veni un al doilea, cu un design diferit.

De asemenea, dacă doriți un produs unic în lume cu inspirație de primul Slam al Simonei, atunci revista care surprinde povestea acestui Slam este ceea ce vă trebuie.

4. Prima zi a US Open este în mod neobișnuit de ofertantă, consecință a tablourilor ușor înghesuite în unele zone și ale problemelor de clasament a unor nume de top. Programul pe Arthur Ashe vorbește de la sine. Deschiderea se face cu Stan Wawrinka și Grigor Dimitrov, un meci decent pentru orice semifinală sau sfert de finală de Slam, e acum meci de turul 1, pentru al doilea Slam consecutiv.

5. Celelalte trei meciuri de pe Ashe: Kuznetsova – Venus, meci care ne interesează direct, pentru că este în zona de tablou a Simonei, o zonă atât de înghesuită. Serena Williams – Magda Linette, tot în același segment. Ziua se încheie cu Nadal – Ferrer. În alte timpuri, un meci intens, chit că un rezultat previzibil. David se apropie de apusul carierei, iar la anul se va retrage.

6. Pe Armstrong, după Simona, urmează Andy Murray – James Duckworth, Sloane Stephens – Rodina, Azarenka – Kuzmova, Del Potro – Young. Ce zi! În total, 8 foști campioni ai US Open sunt în programul zilei.

7. Pe Grandstand au avut loc Svitolina (cu Vickery), Pliskova (cu Diyas) sau marele meci al puștanilor canadieni de mare perspectivă, Shapovalov – Auger-Aliassime.

8. Alături de Simona, Irina Begu și Ana Bogdan debutează tot azi. Irina o întâlnește pe Jennifer Brady, un duel al două  jucătoare care au nevoie de o victorie de moral. Ana o întâlnește pe cehoaica Bouzkova.

Ana a fost protagonista unui material exclusiv al site-ului WTA, pe care vi-l recomandăm.

9. Ediția 2018 a US Open marchează și finalul refacerii aproape complete a complexului. La 40 de ani, National Tennis Center se laudă acum cu două arene cu acoperiș și multe facilități modernizate. În sfârșit, la USO n-o să ne mai plouă.

Vă recomandăm un tur virtual al complexului.

10. Încheiem cu câteva tweet-uri și statistici interesante. Spre exemplu, cine are cea mai bună rată de succes în primul tur al unui Grand Slam dintre jucătoarele active:

…Iar Billie Jean King este protagonista unei campanii de aplaudat de la Adidas:

Cine sunt favoriții la titlu sau candidații la dezamăgiri din perspectiva Tennis.com.

Favoriții US Open, sub formă de Avengers? Sigur, de ce nu!

https://twitter.com/WeAreTennis/status/1034077147181268993

E timpul pentru Showtime Tennis!

***

Nou de la 30-0: Icecream Tee! 

Răcorește-te cu un tricou cu un design fresh! Tennis to melt for înseamnă acel tenis suprem, pentru care ai trece munții ca să-l poți vedea, trăi, respira. Înseamnă pasiune pentru tenis. Înseamnă și optimism, zâmbet și relaxare.

Mai înseamnă și că te topești după Simona ta, după Federerul tău, după Nadalul tău, după Djokoviciul tău, după tot ce te face să simți că trăiești. Și că e soare și bine.

Topește-te după tenis cu acest nou tricou de la 30-0!

Comenzi de pe stoc AICI.

 

 

Articolele 30-0 sunt susținute de