Fast
Ne vedem pe teren!

Hai să jucăm împreună la Cupa Treizecizero, în Tenis Partener!

Treizecizero | 14 octombrie 2019

Tenis Partener e unul dintre cele mai frumoase proiecte dedicate sportului amator din România. De 11 ani, prietenii noștri din TP organizează an de an turnee de tenis destinate amatorilor, într-un circuit național construit după modelul circuitelor profesioniste despre care discutăm pe Treizecizero.

Tenis Partener e structurat pe niveluri valorice, de la începători la avansați, are peste 450 de turnee în peste 60 de orașe din țară (și câteva ieșiri în străinătate), are multiple formate de joc, de la clasicul sistem eliminatoriu, până la formate de tip grupe. Sunt turnee care durează două-trei zile, turnee întinse pe mai mult de o săptămână și sunt turnee care se joacă fast, în câteva ore. Ai posibilitatea să-ți urmărești evoluția într-un clasament updatat săptămânal, în care poți puncta cu rezultatele acumulate în turnee Silver, Gold și Platinum (ultimele, echivalentele turneelor de Grand Slam din tenisul mare). E un circuit care dă oricui șansa să trăiască, la scară mai mică, experiențele pe care le trăiesc favoriții noștri în ATP și în WTA. E un punct de plecare și pentru unii juniori, dar și un prilej de reîntoarcere pentru foști profesioniști. Și e și un loc în care o parte din echipa Treizecizero și-a făcut mâna. Experiențele trăite pe propria piele în condiții de concurs ne-au ajutat să-i înțelegem mai bine pe sportivii despre care scriem.

Era inevitabil, la un moment dat, un featuring între Tenis Partener și Treizecizero, două nume care adună la un loc marea majoritate a iubitorilor de tenis din România. Așa a apărut Cupa Treizecizero, competiție înscrisă în calendarul oficial Tenis Partener, care încheie, practic, sezonul de tenis outdoor al TP în 2019.

Competiția se joacă în acest weekend, la Elite Tennis Club, din Pantelimon. E un turneu Gold (dacă vreți o comparație, e un fel de turneu Masters 1000). Peste 100 de jucători amatori vor fi la start, de la nivelul 4 la nivelul 8, la simplu, plus două tablouri de dublu (nivelul 6 și nivelul 8).

Premiile vor fi asigurate de Treizecizero, iar o parte din echipa noastră va fi acolo și pe teren, nu doar în calitate de co-organizatori.

Ne-am bucura să vă avem și pe voi alături! Puteți să vă înscrieți până mâine, și o puteți face în două feluri. Fie clasic, înscriindu-vă în circuit pe site-ul prietenilor de la Tenis Partener și, mai apoi, pe tablou. Fie via un wildcard oferit de 30-0. Pentru acest din urmă scenariu, trimiteți-ne un mail cât mai rapid pe adresa noastră cu câteva detalii despre voi, nivelul la care doriți să jucați și o scurtă motivație.

Ne vedem pe teren în weekend! 🙂

Ce: Cupa Treizecizero, în circuitul Tenis Partener.
Unde: Elite Tennis Club, Pantelimon, Ilfov
Când: 18-20 octombrie
Cum: Înscrieri pe site-ul Tenis Partener sau cu wildcard 30-0
Premii: oferite de Treizecizero
Cine: jucători amatori, împărțiți pe niveluri valorice