Exclusiv pentru membrii Treizecizero Plus

Hai în 30-0+ pentru un an de conținut exclusiv și multe alte treizecisme. Abonează-te până la final de Wimbledon și câștigă unul dintre premii!

Toate abonamentele făcute la 30-0+ în această săptămână intră într-o tragere la sorți în care punem la bătaie un prosop oficial al Wimbledon, trei seturi de 30-0 Socks și cartea „The Wimbledon Compendium”.

Primii 20 de abonați de la lansarea acestei promoții primesc cadou o carte de tenis de la Editura Publica!

Treizecizero 11 iulie 2019

Cine nu e gata abonat, îl luăm cu oferta!

Dacă nu ești încă printre abonații 30-0+, acum e momentul ideal să devii unul: semifinalele Wimbledon, la care vom fi martori de pe teren și apoi în conferințele de presă, și de la care pregătim conținut hot și exclusiv. Și acesta e doar începutul unui an de abonament în care ne susții ca noi să îți putem întreține pasiunea pentru tenis clickbait-free și o experiență pe site imaculată!

MAI MULT: Avem și o promoție acum!

– primii 15 abonați care vin în urma acestei postări primesc cadou o carte de tenis oferită de prietenii noștri de la Editura Publica. Iar oferta lor e grozavă, ia uite.

Iar, prin tragere la sorți *

-un nou abonat va primi un prosop oficial al Wimbledon 2019

-un altul va primi „The Wimbledon Compendium“, o colecție unică de informații și detalii despre Wimbledon și istoria sa

-trei abonați vor primi câte un 3-pack de 30-0 Socks

*La tragerea la sorți participă și cititorii care și-au făcut abonament în cursul ultimelor 48 de ore, fără să știe de lansarea acestei promoții.

-Alte 5 cărți de tenis de la Publica merg, prin tragere la sorți, către 5 abonați deja existenți.

Alege-ți de aici abonamentul care ți se potrivește și devino parte al unui club exclusivist! Contribui, astfel, la securitatea 30-0 pe termen lung, ne ajuți să avem un impact în jurnalismul de sport din România și în tenisul din România.

Îți place?