Exclusiv pentru membrii Treizecizero Plus

Exclusiv | Sorana Cîrstea: „Înfrângerea cu Zidansek de anul trecut a durut.” Îi dă încredere finala de Slam jucată de Pavlyuchenkova că poate și ea un rezultat similar?

Sorana spune că se antrenează mai mult acum între meciurile de Slam decât în trecut, tot ca parte din planul ei de a încerca diferite lucruri pentru a se îmbunătăți pe toate planurile.

Adrian Țoca 22 ianuarie 2022

O altă întrebare la conferința Soranei Cîrstea a fost despre ce a văzut ea diferit față de precedenta ei apariție pe Rod Laver, victoria din urmă cu 10 ani cu Sam Stosur (pe atunci campioană la US Open). "Probabil că în tenis oamenii au tendința să menționeze diverse rezultate de acum mulți ani. Dar cum am mai spus, nu mă simt definită de cifre, clasament, vârstă, nimic din toate astea. Mă bucur de ce fac, iubesc tenisul, cred că îl iubesc mai mult de la un an la altul și sunt destul de experimentată acum. Cred că m-am îmbunătățit din multe puncte de vedere și cu siguranță sunt o jucătoare mai bună ca acum 10 ani, lucru care nu poate decât să-mi dea bucurie, pentru că am încercat mereu să mă îmbunătățesc și acum văd rezultatele."

"Cu siguranță cred că-s în cel mai bun moment al carierei, din punct de vedere al jocului. Simt că am multă experiență și mai simt și că jocul meu e mai complet acum. Și în fiecare an încerc să îmbunătățesc. Sunt foarte fericită să văd că lucrurile în sfârșit încep să capete sens și să dea rezultate, și-s fericită cu aceste rezultate."

Tot în ce

Acest articol este disponibil pentru abonații 30-0 Plus
Devino membru 30-0+ și ai:
  • conținut exclusiv valoros și original, dedicat doar abonaților;
  • acces prioritar la toate proiectele pe care le pregătim;
  • acces în culisele marilor turnee la care 30-0 e acreditat: primești informații exclusive direct pe telefon, în grupul de WhatsApp;
  • discounturi de 30% pe toată durata abonamentului pentru produsele din 30-0 Shop;
  • alte beneficii

Vezi toate pachetele

Abonează-te la 30-0+ Ai deja cont? Loghează-te

Află mai multe despre 30-0+

Îți place?