Exclusiv pentru membrii Treizecizero Plus

Exclusiv | Sorana Cîrstea: „Două, trei momente neinspirate te costă meciul la nivelul acesta. Dar sunt multe lucruri îmbucurătoare după acest turneu”

Motivele de încurajare după un turneu în care a jucat cu trei jucătoare de Top 20 și a învins două dintre ele sunt, pentru Sorana, toate legate de joc. „De modul în care am început să-mi găsesc liniștea și tactica și un pic de mai multă varietate.”

Adrian Țoca 24 ianuarie 2022

Sorana Cîrstea a privit obiectiv înfrângerea cu Iga Swiatek, explicând, într-un interviu pentru 30-0, că simte că au fost două-trei puncte care au făcut diferența. La puțin timp după finalul meciului, Soranei i-a fost mai greu să se gândească la lucrurile bune pe care le-a făcut azi - "sunt o persoană critică, sunt cel mai mare critic al meu" - dar e încurajată de un turneu "bun", în care a învins doi capi de serie și a jucat de la egal la egal cu o campioană de Grand Slam.

"Cred că am pierdut pentru că serviciul meu nu a fost suficient de bun azi. În primul set am reușit să-mi fac serviciul, iar asta m-a ajutat să fiu mai relaxată pe retur. În următoarele două seturi cred că nivelul serviciului meu a scăzut mult și a trebuit să joc mult cu serviciul al doilea. Or, asta m-a făcut să încep mereu punctele cu un handicap. A devenit tot mai greu să-mi țin serviciul și, pentru mine, asta a făcut diferența." 

Am întrebat-o dacă crede că e un motiv anume pentru care serviciul a scăzut după primul set.

"Nu, sunt zile și zile. Dacă aș ști răspunsul… Sunt zile în care merge mai bine dreapta, altele în care merge mai bine reverul. Astăzi un p

Acest articol este disponibil pentru abonații 30-0 Plus
Devino membru 30-0+ și ai:
  • conținut exclusiv valoros și original, dedicat doar abonaților;
  • acces prioritar la toate proiectele pe care le pregătim;
  • acces în culisele marilor turnee la care 30-0 e acreditat: primești informații exclusive direct pe telefon, în grupul de WhatsApp;
  • discounturi de 30% pe toată durata abonamentului pentru produsele din 30-0 Shop;
  • alte beneficii

Vezi toate pachetele

Abonează-te la 30-0+ Ai deja cont? Loghează-te

Află mai multe despre 30-0+

Îți place?