Exclusiv pentru membrii Treizecizero Plus

Exclusiv | Simona Halep: „Urmează victoria 100? Nu știam. E o motivație suplimentară, dar contează să fiu concentrată. Cu Swiatek trebuie să fac multe lucruri diferit”

Simona a vorbit despre ce s-a schimbat de la duelul cu Tomljanovic la cel cu Kudermetova, ce presupune meciul cu Swiatek, cum simte că evoluează jocul ei de la un tur la altul, cum se simte fizic și emoțional. (Foto: Profimedia)

Adrian Țoca 12 februarie 2021

Simona Halep va juca duminică un meci cu multiple semnificații. E pe masă un loc în sferturile de finală la Australian Open. Dar e și un meci al orgoliilor între două campioane de Grand Slam, care și mai interesant, în contextul ultimei lor întâlniri. Pe lângă toate astea, meciul va avea și o conotație bonus: Simona este acum la o victorie distanță de cota 100 de victorii în turneele de Grand Slam, bornă la care poate ajunge duminică, în cazul în care o va învinge pe Iga Swiatek. O cifră impresionantă, care spune multe despre longevitatea în top a Simonei.

Halep vs Swiatek e așteptat de ceva vreme de toată lumea tenisului, și inevitabil, a generat destule întrebări la conferința de presă a Simonei de după meciul câștigat clar cu Veronika Kudermetova.

30-0 a discutat de asemenea cu Simona, care a vorbit despre ce s-a schimbat de la duelul cu Tomljanovic la cel cu Kudermetova, ce presupune meciul cu Swiatek, cum simte că evoluează jocul ei de la un tur la al

Acest articol este disponibil pentru abonații 30-0 Plus
Devino membru 30-0+ și ai:
  • conținut exclusiv valoros și original, dedicat doar abonaților;
  • acces prioritar la toate proiectele pe care le pregătim;
  • acces în culisele marilor turnee la care 30-0 e acreditat: primești informații exclusive direct pe telefon, în grupul de WhatsApp;
  • discounturi de 30% pe toată durata abonamentului pentru produsele din 30-0 Shop;
  • alte beneficii

Vezi toate pachetele

Abonează-te la 30-0+ Ai deja cont? Loghează-te

Află mai multe despre 30-0+

Îți place?