Exclusiv pentru membrii Treizecizero Plus

Exclusiv | Simona Halep, după Swiatek, înainte de Serena: „Mental, nu-s diferită acum față de finala de la Wimbledon. Mă simt tot mai bine, pregătită pentru orice”

Simona, despre reîntâlnirea cu Serena: „Bineînțeles că e diferit când ești pe teren cu ea. Ea e singura cu 23 de titluri de Grand Slam, n-o poți compara cu vreo altă jucătoare, pentru că noi n-avem atâtea. Dar când intru pe teren, e doar o altă oponentă” (Foto: Profimedia)

Adrian Țoca 14 februarie 2021

Proaspăt intrată în club 100 victorii la turneele de Grand Slam, Simona Halep a reușit revanșa împotriva Igăi Swiatek, iar acum se pregătește de o altă revedere importantă: reeditarea finalei de la Wimbledon 2019. Un alt meci blockbuster, care a ocupat mai bine de jumătate din conferința de presă de după victoria cu Swiatek. O victorie, după toate semnele, importantă pentru Simona, dar ea a încercat să fie cât mai reținută, ca și cum ar fi vrut să transmită mesajul că mai e încă multă treabă de făcut în acest turneu.

30-0 a discutat de asemenea cu Simona după victoria cu Swiatek. Printre subiectele abordate de Simona, schimbările tactice făcute în meci, ce anume generează presiunea asupra ei în aceste zile, dacă se simte diferit când intră pe teren cu Serena, dacă felul în care a curs finala de la Wimbledon va conta în sferturi și dacă se simte în vreun fel copleșită de faptul că întâlnește big hitter după big hitter. Uite principalele idei, atât din discuția 30-0 cu Simona, cât și din conferința de presă.

Importanța meciului cu Swiatek

Da, a fost un meci important, și cu presiune. Dar sunt foarte feri

Acest articol este disponibil pentru abonații 30-0 Plus
Devino membru 30-0+ și ai:
  • conținut exclusiv valoros și original, dedicat doar abonaților;
  • acces prioritar la toate proiectele pe care le pregătim;
  • acces în culisele marilor turnee la care 30-0 e acreditat: primești informații exclusive direct pe telefon, în grupul de WhatsApp;
  • discounturi de 30% pe toată durata abonamentului pentru produsele din 30-0 Shop;
  • alte beneficii

Vezi toate pachetele

Abonează-te la 30-0+ Ai deja cont? Loghează-te

Află mai multe despre 30-0+

Îți place?