Exclusiv pentru membrii Treizecizero Plus

Exclusiv | Gabriela Ruse: „Când nu am mai așteptat ajutorul și răspunsurile de la alții, a venit și succesul”

Gabriela Ruse: „Eu cred că experiențele recente m-au ajutat să fiu atât de puternică pe teren, dar, repet, acum toată lumea are așteptări foarte mari de la mine și nu vreau decât să transmit că nu succesul este cel mai important pentru un sportiv.”

Andrei Năstase 5 august 2021

»» "Pentru mine mai important a fost turneul de la Palermo, pentru că mi-a confirmat că ceea ce am făcut la Hamburg nu a fost o întâmplare. Așa cum ar fi spus mulți români: că am avut noroc."

»» "Eu cred că experiențele recente m-au ajutat să fiu atât de puternică pe teren, dar, repet, acum toată lumea are așteptări foarte mari de la mine și nu vreau decât să transmit că nu succesul este cel mai important pentru un sportiv."

»» "Sincer, mie nu îmi mai plăcea să joc tenis și chiar m-am gândit să mă las de tenis de multe ori anul ăsta."

»» "Am trecut prin multe momente foarte grele și doar familia și doi prieteni mi-au fost aproape - vreau să le mulțumesc pentru asta. În rest, nimeni. Îmi pare rău să spun asta. Acum, dacă întrebi anumite persoane, vor spune ‹Ah, Ruse, o junioare excelentă care abia acum și-a arătat potențialul›. OK, e simplu să spunem asta."

»» "Când vezi o postare precum cea a Simonei după ce câștigi un turneu, te faci moale ca fularul. Eu am o relație bună cu Simona și m-am emoționat când a scris ce a scris pe Twitter despre mine."

Când Gab

Acest articol este disponibil pentru abonații 30-0 Plus
Devino membru 30-0+ și ai:
  • conținut exclusiv valoros și original, dedicat doar abonaților;
  • acces prioritar la toate proiectele pe care le pregătim;
  • acces în culisele marilor turnee la care 30-0 e acreditat: primești informații exclusive direct pe telefon, în grupul de WhatsApp;
  • discounturi de 30% pe toată durata abonamentului pentru produsele din 30-0 Shop;
  • alte beneficii

Vezi toate pachetele

Abonează-te la 30-0+ Ai deja cont? Loghează-te

Află mai multe despre 30-0+

Îți place?