Exclusiv pentru membrii Treizecizero Plus

Exclusiv | Ana Bogdan, despre drumul bun pe care se află, despre decizia de a lua o pauză și despre marea ei dorință. „Eram doar eu și cu bucuria de a fi pe teren”

Ana, despre momentele din prima parte a anului: „Pur și simplu, simțeam că nu mă mai regăsesc pe teren. Nu mai îmi făcea plăcere să mă antrenez, nu mai îmi făcea plăcere să joc turnee și atunci când am realizat acest lucru, m-a făcut să cad destul de tare. Mă întrebam de ce. De ce se întâmplă asta, de ce nu îmi mai place, de ce nu mai iubesc ceea ce fac.”

Adrian Țoca 30 iunie 2021

Ana Bogdan n-a repetat la Wimbledon jocul strălucit de la Roland-Garros, dar știe că era greu, pe o suprafață pe care nu o simte, să găsească acel nivel arătat la Paris, care a adus-o în atenția multor specialiști din străinătate. Vrea să îl regăsească rapid și vrea să fie constant la nivel înalt. Pentru asta, este motivată să se întoarcă la muncă, pe zgură și apoi pe hard. Însă știe că, simultan, este foarte important să aibă grijă și de liniștea ei interioară și de bucuria de a fi pe teren, pe care a pierdut-o temporar la începutul anului.

Ana a vorbit cu 30-0 după ce a fost învinsă de Anastasia Pavlyuchenkova în primul tur la Londra ("o jucătoare foarte, foarte bună, cu rezultate extraordinare, mai ales în ultima perioadă"). Ne-a povestit ce s-a schimbat după ce a luat o pauză în care s-a îndepărtat de tenis înainte de sezonul de zgură și ce își propune să facă în continuare.

Despre revenirea și adaptarea jocului ei pe iarbă

Săptămâna pe care am petrecut-o aici a fost una în care m-am străduit și m-am antrenat destul de mult pentru a putea să mă acomodez cât mai bine pe această suprafață. Din păcate,

Acest articol este disponibil pentru abonații 30-0 Plus
Devino membru 30-0+ și ai:
  • conținut exclusiv valoros și original, dedicat doar abonaților;
  • acces prioritar la toate proiectele pe care le pregătim;
  • acces în culisele marilor turnee la care 30-0 e acreditat: primești informații exclusive direct pe telefon, în grupul de WhatsApp;
  • discounturi de 30% pe toată durata abonamentului pentru produsele din 30-0 Shop;
  • alte beneficii

Vezi toate pachetele

Abonează-te la 30-0+ Ai deja cont? Loghează-te

Află mai multe despre 30-0+

Îți place?