Fast
Ce meci bun, Irina!

Excelenta Irina Begu o învinge pe Ostapenko în primul tur la Madrid; a doua victorie vs Top 5 a carierei

Treizecizero | 5 mai 2018

Irina Begu a obținut a doua victorie contra unei jucătoare de Top 5; ca și prima (cu Muguruza în urmă cu doi ani), cea de azi a venit tot la Madrid: 6-3, 6-3 cu Jelena Ostapenko. Analiza meciului este AICI.

A fost un meci cap-coadă grozav pentru Irina, care a știut mereu ce are de făcut. Ajutată de un serviciu excelent (procentajul pe al doilea, foarte bun, i-a închis Jelenei ușa în nas), Irina a stat excelent în schimburi. Ostapenko și-a lovit porția de lovituri direct câștigătoare impresionante, nimic neobișnuit aici, dar senzația a fost că ele nu o rănesc în vreun fel pe Irina, și în general au venit în momentele mai puțin importante. Foarte bună și la retur, Irina a deranjat-o de multe ori pe Ostapenko cu un slice defensiv al cărui randament a fost excelent azi.

Irina a mai avut, ocazional în trecut, dificultăți în a duce la capăt un meci bun, dar azi nu a avut de gând să dea nimic gratis. În ciuda unui comeback de final al letonei, Irina a depășit cele două servicii pierdute pe linia de sosire și a răspuns de fiecare dată obținând un alt break. Pe cel de la 5-3 l-a consolidat cu un serviciu la zero, iar meciul era al ei.

Begu a încheiat meciul cu 8 winnere și 10 erori neforțate, versus 24-39 pentru Ostapenko.

Un meci inteligent și o victorie excelentă pentru Irina contra campioanei de la Roland Garros, dar un rezultat care n-ar trebui să mire pe nimeni: Irina e extrem de redutabilă pe zgură, iar azi a fost una dintre acele meciuri cu o adversară de top în care Irina a arătat ce poate face.

Begu o va întâlni în turul al doilea pe învingătoarea dintre Mihaela Buzărnescu și Maria Sharapova, meci programat mâine, nu înainte de 14:30.

Foto: Jimmie48Photography

https://twitter.com/WTA/status/992869201751650305

***

„My Forehand is Better Than Yours!”, „Play Hard, Get Dirty” și „Vam10s” – sunt parte din oferta primăverii în Shop-ul 30-0! Disponibile acum la 55 de lei (reducere de 34 de lei!). Ofertă valabilă un timp limitat!

*

În Shop ai reduceri de primăvară, de până la 40 la sută!

Primește primăvara cu reducerile din Shop-ul 30-0: până la 40 la sută reducere la produsele selectate! Fără voucher, fără condiții secrete; ce vezi e ce primești. Sunt ultimele reduceri aplicate în magazinul 30-0 pentru o perioadă însemnată; verifică-le și profită de ele acum, aici!