Exclusiv pentru membrii Treizecizero Plus

După Thierry Van Cleemput. Despre ce-i poate oferi un antrenor nou Simonei Halep la acest moment

Ca să găsim răspunsul, trebuie să ne uităm la cel mai de succes parteneriat al ei de până acum, cel cu Darren Cahill. Simona a menționat deseori cu admirație atitudinea relaxată a lui Cahill, care a ajutat-o și pe ea să devină mai senină, mai puțin autocritică.

Camelia Butuligă 17 februarie 2019

În WTA, caruselul antrenorilor continuă să se rotească și în 2019 cu aceeași viteză amețitoare. Cine urmărește în detaliu circuitul feminin și s-a familiarizat și cu antrenorii, are surpriza să vadă același om azi în loja unei jucătoare, peste o săptămână în a alteia.

Aceste schimbări se fac de obicei la sfârșitul și începutul sezonului, când jucătoarele sunt în căutarea de noi perspective. WTA Insider a făcut o recapitulare în imagini a principalelor schimbări în echipele jucătoarelor de top: Halep, Kerber, Azarenka, Mertens, Stephens, Venus Williams, Wang Qiang și, ultima pe listă, Osaka.

Ca un parteneriat să funcționeze, este nevoie de compatibilitate pe cel puțin două niveluri: viziunea de joc și personalitatea. După cum observăm, acestea sunt greu de găsit concomitent. Chiar și când un parteneriat pare să dea roade (jucătoarea câștigă turnee mari), tot avem surpriza să-i vedem despărțindu-se, ca în cazul lui Kerber sau Osaka. Naomi a dat un interviu, tot pentru WTA Insider,

Acest articol este disponibil pentru abonații 30-0 Plus
Devino membru 30-0+ și ai:
  • conținut exclusiv valoros și original, dedicat doar abonaților;
  • acces prioritar la toate proiectele pe care le pregătim;
  • acces în culisele marilor turnee la care 30-0 e acreditat: primești informații exclusive direct pe telefon, în grupul de WhatsApp;
  • discounturi de 30% pe toată durata abonamentului pentru produsele din 30-0 Shop;
  • alte beneficii

Vezi toate pachetele

Abonează-te la 30-0+ Ai deja cont? Loghează-te

Află mai multe despre 30-0+

Îți place?