Exclusiv pentru membrii Treizecizero Plus

Darren Cahill și Artemon Apostu-Efremov, despre Simona, competitivitatea ei, cum gândesc strategiile, Serena. „Simona studiază jocul, vrea mereu să învețe”

„Cred că-s poate trei sau patru ani în care e nevoie de o singură voce care să transmită mesajul potrivit și să spere să fie recepționat. După trei sau patru ani, cred că jobul devine mai mult unul de managing, să fiu sincer. Faptul că avem două voci în echipă ajută mult. Cu doi antrenori, nu există antrenor principal și antrenor secund.”

Adrian Țoca 14 februarie 2021


"Simona e o jucătoare căreia nu-i place să piardă de două ori la rând la aceeași oponentă."
"Cu Serena va trebui să joace cu aceeași siguranță pe care a avut-o în ultimele două seturi de azi, să joace agresiv, să găsească abilitatea de a o împinge pe Serena cât mai departe de baseline poate."
"După trei sau patru ani, cred că jobul devine mai mult unul de managing, să fiu sincer. Faptul că avem două voci în echipă ajută mult. Cu doi antrenori, nu există antrenor principal și antrenor secund."
"Nu e ceva grozav în ce privește WTA-ul în acest moment să te gândești că, ipotetic, Simona a jucat azi cu campioana French Open, va juca cu Serena Williams, iar mai departe, ipotetic ar putea juca cu Naomi Osaka și, tot ipotetic, cu Ashley Barty ca să câștige titlul?"

Imediat după meciul câștigat de Simona cu Iga Swiatek, Darren Cahill și Artemon Apostu-Efremov au venit în fața jurnaliștilor în sala principală de conferințe de la Australian Open. A rezultat o discuție captivantă, ca de obicei când e implicat oricare din cei doi, cu multe învățăminte și idei interesante pentru fanii Simonei

Acest articol este disponibil pentru abonații 30-0 Plus
Devino membru 30-0+ și ai:
  • conținut exclusiv valoros și original, dedicat doar abonaților;
  • acces prioritar la toate proiectele pe care le pregătim;
  • acces în culisele marilor turnee la care 30-0 e acreditat: primești informații exclusive direct pe telefon, în grupul de WhatsApp;
  • discounturi de 30% pe toată durata abonamentului pentru produsele din 30-0 Shop;
  • alte beneficii

Vezi toate pachetele

Abonează-te la 30-0+ Ai deja cont? Loghează-te

Află mai multe despre 30-0+

Îți place?