Exclusiv pentru membrii Treizecizero Plus

Cu deja clasicul ei spirit grozav de luptă, Simona Halep găsește soluțiile pentru jocul imprevizibil al Biancăi Andreescu, la revenirea oficială și cu ajutorul lui Darren Cahill

Andreescu are dreptate să fie amărâtă: a pierdut un meci de la minge de meci și a ieșit de pe teren epuizată, abia mai mergând. A aflat pe pielea ei ce înseamnă să joci contra uneia din cele mai dure din punct de vedere fizic adversare din WTA.

Camelia Butuligă 28 octombrie 2019

Multe povești legate de meciul dintre Simona Halep și Bianca Andreescu: conexiunea românească, forma excelentă a amândurora în acest an (în ciuda perioadelor de accidentări), diferența de generație, diferența între stilurile de joc, revenirea lui Darren pe bancă. Faptul că meciul se întâmpla la Turneul Campioanelor, unde atenția și mizele sunt maxime încă din start, faptul că asupra Simonei planau incertitudini legate de starea ei fizică și lipsa meciurilor ne-au adăugat niște frisoane în plus. 

Temerile fanilor români s-au adeverit în primul set, în care Simona nu și-a găsit ritmul pe serviciu (mai ales al doilea a fost taxat cu fiecare ocazie de Bianca) și a făcut necaracteristic de multe erori pe forehand. De asemenea, selecția loviturilor era un pic timidă, iar imprevizibilele scheme de joc ale lui Andreescu se vedea clar că o pun în încurcătură. Partea bună era că fizic, Halep părea în formă: alerga fără să se menajeze, se mișca bine și părea conectată la meci. Din păcate, faptul că multe puncte se încheiau înainte de a începe și erorile ei au început s-o frustreze și să-i erodeze răbdarea. Enter Darren Cahill, the Simona whisperer. 

Reuniunea Cahill-Halep (sau Calep, cum

Acest articol este disponibil pentru abonații 30-0 Plus
Devino membru 30-0+ și ai:
  • conținut exclusiv valoros și original, dedicat doar abonaților;
  • acces prioritar la toate proiectele pe care le pregătim;
  • acces în culisele marilor turnee la care 30-0 e acreditat: primești informații exclusive direct pe telefon, în grupul de WhatsApp;
  • discounturi de 30% pe toată durata abonamentului pentru produsele din 30-0 Shop;
  • alte beneficii

Vezi toate pachetele

Abonează-te la 30-0+ Ai deja cont? Loghează-te

Află mai multe despre 30-0+

Îți place?