Exclusiv pentru membrii Treizecizero Plus

Care e cea mai mare surpriză de la acest Australian Open?

Ce ți se pare mai surprinzător până aici, că Federer mai e în turneu, că Muguruza s-a regăsit, că Zverev n-a pierdut nici măcar un set? Discutăm despre mici și mari surprize.

Camelia Butuligă 28 ianuarie 2020

Fiecare Slam ne aduce neapărat câteva surprize, iar media și fanii încearcă să le ghicească înainte de start: cine vor fi eliminații prematuri, cine vor fi așa-numiții ”dark horses”, ce nume necunoscut va ajunge în a doua săptămână? Uneori, le nimerim. De cele mai multe ori, suntem pe lângă. Acest Australian Open mi se pare că înclină către a doua categorie.

Fetele 


Ne-au spus la revedere nume mari de pe tabloul feminin: Osaka, Serena, Pliskova, Svitolina. Dar cât de surprinși am fost? Pliskova a început parcă să sufere de un fel de oboseală psihică de la atâta alergat după un Slam; Serena nu pare să avanseze în cursa pentru regăsirea timpului și fitnessului pierdut; Svitolina poate că și-a atins potențialul maxim; Osaka nu reușește să se împace de aproape un an cu noul statut de megastar și în același timp trofeu de vânătoare. Sincer, m-au surprins ieșirile lor doar prin faptul că au fost un pic mai devreme decât mă așteptam.

Ce m-a surprins mai mult au fost numele care le-au luat locul. Un asortiment pe cât de variat, pe atât de neașteptat: o vedetă care-și regăsește mojo-ul după vreo doi ani de derut

Acest articol este disponibil pentru abonații 30-0 Plus
Devino membru 30-0+ și ai:
  • conținut exclusiv valoros și original, dedicat doar abonaților;
  • acces prioritar la toate proiectele pe care le pregătim;
  • acces în culisele marilor turnee la care 30-0 e acreditat: primești informații exclusive direct pe telefon, în grupul de WhatsApp;
  • discounturi de 30% pe toată durata abonamentului pentru produsele din 30-0 Shop;
  • alte beneficii

Vezi toate pachetele

Abonează-te la 30-0+ Ai deja cont? Loghează-te

Află mai multe despre 30-0+

Îți place?