Exclusiv pentru membrii Treizecizero Plus

Bianca Andreescu: „Ar fi chiar frumos să joc aici cu Simona, este idolul meu. Dar acum cred că am și eu o șansă să câștig!”

“Acum, când am avut succesul meu, mereu oamenii îmi zic ‘de ce nu joci pentru România?’ Dar chiar nu știu ce să zic.” Bianca Andreescu, pentru Treizecizero, nonșalantă despre legăturile ei de sânge cu România. (Foto: Jimmie48Photography)

Adrian Țoca 29 mai 2019

Corespondență de la Paris

“Bună, eu sunt Bianca!”

Stăm la rând pentru o discuție separată cu Bianca Andreescu. Înainte mai sunt două echipe de televiziune din Canada, iar anterior, sala de conferințe fusese aproape plină. Bianca a răspuns întrebărilor cu un amestec de nonșalanță specific vârstei ei și cu un aer pe care-l regăsim adesea la jucătoarele de top. E foarte relaxată la pupitru, știe să se joace cu audiența, pare să guste momentul. Indian Wells a venit așa, dintr-o dată; dar, dacă umărul va răspunde bine după șase săptămâni de pauză, Parisul ar putea fi prima ei oportunitate să confirme acel titlu. Deocamdată, ea s-a retras (preventiv?) din proba de dublu.

“Cum vrei să vorbim?”. Ne-a venit rândul. 

“Hai să încercăm în românește!”, râde Bianca. Mai bine, chiar eram curioși să vedem cât de bine vorbește limba părinților ei. Suntem afară, în zona de TV, ploaia dă să porn

Acest articol este disponibil pentru abonații 30-0 Plus
Devino membru 30-0+ și ai:
  • conținut exclusiv valoros și original, dedicat doar abonaților;
  • acces prioritar la toate proiectele pe care le pregătim;
  • acces în culisele marilor turnee la care 30-0 e acreditat: primești informații exclusive direct pe telefon, în grupul de WhatsApp;
  • discounturi de 30% pe toată durata abonamentului pentru produsele din 30-0 Shop;
  • alte beneficii

Vezi toate pachetele

Abonează-te la 30-0+ Ai deja cont? Loghează-te

Află mai multe despre 30-0+

Îți place?