Fast
Abonează-te la ATLT

ATLT – noul tău newsletter zilnic de sport – se lansează!

Treizecizero | 25 mai 2022


Noul proiect acoperă – într-un format prietenos și dinamic – momentele memorabile și eroii relevanți din sport. Newsletterul ATLT explorează și intersecția dintre sport și domenii precum business, media sau cultură digitală.

Newsletterul va ajunge în căsuțele de mail ale abonaților de patru ori pe săptămâni, de luni până joi. În săptămânile cu competiții sportive majore, sau atunci când echipa redacțională este prezentă pe teren la astfel de evenimente, frecvența newsletter-ului devine zilnică.

ATLT a pornit întâi ca un test în circuit închis, trimis unui segment redus de cititori, ales dintre abonații 30-0+ și cititorii Lead și 30-0, și s-a bucurat de un feedback excelent din partea celor care l-au primit.

De azi, proiectul este disponibil gratuit oricărui iubitor al sportului care își dorește să înceapă ziua cu o doză scurtă de informații, insight-uri și comentarii despre ce ne bucură și ce ne captivează din sport.

TE POȚI ABONA GRATUIT AICI

Newsletterul își propune să informeze, dar să și bucure: e un pachet de good writing & inspirație & idei & fun. O voce proaspătă și prietenoasă, care să te ghideze prin zgomotul informațional și clickbait-ul care domină spațiul media de sport.

Newsletterul ATLT va fi structurat în 5-7 segmente. Include conținut original, analize, comentarii de autor, explainere și insight-uri, plus recomandări de lecturi și alte surprize.

Vorbește despre poveștile inspiraționale, unghiurile importante, cum ne influențează sportul viețile, cum consumăm sportul și cum ne raportăm (diferit) la el în prezent. Va pune accent pe partea captivantă a sportului, pe bucuria de a ne uita la sport, și va căuta și idei și teme noi.

Ediția inaugurală a ATLT are drept launching partener Banca Transilvania.

Urmărește spațiul ATLT (TwitterInstagramFacebook) pentru alte idei, experimente editoriale și surprize!