Exclusiv pentru membrii Treizecizero Plus

Am fost la Wimbledon Champions Dinner ca s-o vedem pe Simona intrând nu doar în clubul, ci în inima Wimbledonului. “Poți să-i spui, când o mai vezi, că inspiră oamenii?”

Treizecizero a fost prezent la Wimbledon Champions Dinner, evenimentul care a încheiat un turneu pe care nu-l vom uita niciodată.

Adrian Țoca 17 iulie 2019

Suntem la sfârșitul unei zile de neuitat; Simona a câștigat azi Wimbledon și între timp s-a făcut prea devreme ca să pricepem ce moment istoric trăim. Îmi petreceam primele clipe de respiro ale zilei alături de câțiva colegi din presa străină, la rândul lor bucuroși de bucuria noastră, atunci când a venit mailul: “We invite one journalist from each of the singles Champions’ nations to come and enjoy (as well as cover) the Champions Dinner tomorrow night, and wondered if you’d like to come?“

Wait, what?! 

Cred că a fost un prim moment în care am început să înțeleg mai bine ce se întâmplase, de fapt, în acea zi. Urma faimosul bal al Wimbledon, unde Simona urma să fie vedeta serii, și, pentru că eram dintr-o “Champion’s nation”, aveam oportunitatea de a fi prezent. 

“Would you like to come and represent the Romanian media?”, se încheie mailul și mi-am adus aminte

Îți place?