Fast
Simona în culorile lui Pharrell

Simona Halep va juca într-un echipament în culori românești la US Open

Treizecizero | 17 august 2017

Echipamentul Simonei pentru US Open va prinde bine la fanii români. Adidas a anunțat o colecție neașteptată pentru ultimul Grand Slam al anului, e vorba de o colaborare cu Pharrell Williams – prima apariție a faimosului cântăreț, compozitor, creator și designer în tenisul profesionist.

E foarte posibil ca această colecție să fie și cea care să aibă cea mai mare rezonanță pentru fanii români dintre toate echipamentele ultimilor ani. Asta pentru că adidas și Pharrell și-au construit linia folosind aceleași culori ca și cele de pe steagul României, motiv pentru așteptări optimiste vizavi de cum va performa această colecție la noi în țară.

În mod potrivit, Simona Halep se numără printre jucătoarele care vor purta această colecție la New York, alături de Angelique Kerber, Garbine Muguruza și Jelena Ostapenko. Din circuitul masculin o vor purta Alex Zverev, Domi Thiem, Tomas Berdych și Jo-Wilfried Tsonga.

Bring the colour. Introducing the adidas Tennis by @Pharrell Williams collection. #USOpen

A post shared by adidas Tennis (@adidastennis) on

Colecția e inspirată din perioada anilor ‘70 și păstrează linia de “happy” pe care au mers și câteva dintre ultimele hituri ale lui Pharrell, o combinație curajoasă de retro și nou.

Simona nu a participat la sesiunea foto a campaniei, așa că nu apare în materialele promoționale, însă ce-i sigur e că va purta colecția lui Pharrell, informație confirmată de adidas pentru 30-0.

Ținuta finalistei de la Roland Garros va fi diferită de cele pe care le vedem în imaginile de promo, însă mai apropiată de cea a lui Angie Kerber. Simona va purta un top cu guler stilizat in țesătură striată plată, cu dungi multicolore, și o fustă cu design cu pliuri, în stil vintage.

Adidas trece prin ani spectaculoși în ultimii ani în afara terenului de tenis, grație unor hit-uri precum seria Boost, revirimentul liniei clasice Stan Smith, sau datorită unei serii de colaborări curajoase și inedite cu designeri sau creatori precum Kanye West, Stella McCartney, Alexander Wang, Yohji Yamamoto sau Pharrell.

Dintre aceștia, doar McCartney a fost, până acum, o prezență constantă în circuitul feminin, în vreme ce subbrandul Y-3 (adidas feat. Yammamoto) a devenit în două rânduri colecția oficială adidas la Roland Garros, în 2015 și 2016; au fost singurele ocazii când adidas a deviat de la strategia obișnuită la turneele de Grand Slam, aceea a unui design de linie pentru jucătorii săi de top. Cu Pharrell e a treia oară când se întâmplă acest lucru.

 

***

În 30-0 Pe Curat, Ediția 2017 – găsești, pe lângă multe articole și portrete, și design bun 😉 

„Versus” este o serie de ilustrații despre ce se întâmplă pe teren atunci când de cealaltă parte a fileului sunt câțiva jucători memorabili. Eroii celor opt postere: Simona Halep, Serena Williams, Agnieszka Radwanska, Roger Federer, Rafael Nadal, Novak Djokovic, Andy Murray, Gilles Simon.

 

Ai peste 120 de pagini cu eroii tăi preferați din tenis.  

Ia-ți revista 30-0 Pe Curat, Ediția 2017, de aici.