Fast
Start amânat

Meciul dintre Simona Halep și Alison Riske, amânat pentru miercuri, ora 12:00

Treizecizero | 29 mai 2018

Meciul dintre Simona Halep și Alison Riske a fost anulat din programul zilei de marți, situație care le lasă pe cele două jucătoare singurele care, la startul zilei de miercuri, nu-și vor fi început încă turneul, un lucru neobișnuit la un Slam pentru un număr 1 mondial.

Întâlnirea dintre Halep și Riske era programată pe Chatrier, în ultimul meci al zilei. Dar cum programul anunțat ieri a trebuit să ‘înghită’ și continuarea meciului dintre Nadal și Bolelli, întrerupt ieri de ploaie, asta a însemnat că ziua s-a prelungit. La ora anunțului, meciul dintre Chardy și Berdych era încă în primul set.

De asemenea, nici celelalte terenuri mari – Lenglen și Court 1 – nu erau disponibile, cu meciuri încă în desfășurare sau neîncepute.

Decizia a fost luată relativ devreme față de situații asemănătoare din alți ani. Ea a fost comunicată oficial în jurul orei locale 19:12.

Miercuri, vremea se anunță înorată, dar fără riscuri mari de ploaie. La ora anunțului, era soare și vreme plăcută.

O consecință a acestei situații este că învingătoarea dintre Halep și Riske va juca joi turul al doilea, adică fără pauză, contra lui Taylor Townsend, care a învins-o, 6-4, 6-2, pe Myrille Georges.

Update. Meciul Halep – Riske e primul pe Chatrier, miercuri, de la ora 12:00, ora României.

 

***

Albumul foto „Simona de păstrat” – cele mai bune momente din cariera liderului mondial – este disponibil în ediția a doua, într-un număr limitat! ULTIMA PARTE A STOCULUI

Primul tiraj s-a epuizat, așa că am pregătit un al doilea tipar, care vine cu câteva bonusuri:

– conținut nou;
– 16 pagini în plus. Sunt 160 în total acum;
– o copertă modificată, cu imaginea care a făcut înconjurul lumii după victoria cu Kerber de la Melbourne;
– imagini de la Australian Open, cu ipostazele care definesc traseul eroic al Simonei la Melbourne: accidentarea din turul 1, meciul epic cu Lauren Davis, drama cu Kerber sau finala ireală cu Wozniacki.
– cu toate astea, prețul nu se modifică: rămâne același ca la prima ediție!

Albumul este disponibil ÎN STOC, asta înseamnă că ajunge la voi foarte repede după plasarea comenzii. Ia-ți unul de AICI.

*

În Shop ai reduceri de primăvară, de până la 40 la sută! Primește primăvara cu reducerile din Shop-ul 30-0: până la 40 la sută reducere la produsele selectate! Fără voucher, fără condiții secrete; ce vezi e ce primești. Sunt ultimele reduceri aplicate în magazinul 30-0 pentru o perioadă însemnată; verifică-le și profită de ele acum, aici!