Fast
"Am arătat că putem juca"

Lauren Davis: „Întotdeauna m-am uitat cu admirație la Simona”. Reacțiile din lumea tenisului după unul din meciurile anului

Treizecizero | 20 ianuarie 2018

Lauren Davis a venit prima la conferința de presă. Deși se resimțea după efort și în mod evident nu-i putea fi ușor după o astfel de înfrângere, Lauren a vorbit foarte frumos despre meci și a spus că vede o sumedenie de lucruri pozitive în ce o privește și că preferă să se concentreze pe acestea. Asta deși, spune ea, a avut întotdeauna probleme cu faptul că a fost prea dură cu ea de-a lungul timpului.

„Sunt foarte obosită. Dar sunt multe lucruri bune cu care vreau să rămân. Am jucat foarte, foarte bine. Am lăsat pe teren tot ce-am avut și am făcut tot ce-am putut. Cred că am ce învăța și lucrurile arată bine de acum, cred.”

Lauren a explicat ce a pățit la picior. „Da, a fost foarte ghinionist momentul. Cred că degetele mele s-au rănit de la cât de mult am alergat. Am simțit ceva la prima minge de meci și n-am putut să aplic prea multă presiune. Întâi am simțit la degetul mare drept, apoi la cel stâng. Fizioterapeutul mi le-a bandajat bine și am putut să mă mișc bine după aceea”.

Americanca, despre care n-ai realiza cât este de mică dacă nu o vezi de aproape, spune că a fost mereu inspirată de Simona Halep, tocmai din acest motiv, al înălțimii. „Da, întotdeauna m-am uitat cu admirație la ea, pentru că probabil e mai înaltă cu două degete ca mine. E o jucătoare incredibilă. Își folosește viteza atât de bine ca să-ți ia din timp și să te grăbească. E foarte rapidă și dinamică pe teren. Este exact cum joc și eu. Da, am privit-o cu considerație și cred că am arătat lumii că putem fi cele mai bune, da”, a spus Davis.

Lauren a mai descris cum și-a schimbat atitudinea înainte de turneu. „Cred că noi, atleții, tindem uneori să ne uităm la ratare ca la ceva foarte negativ. Ratezi o minge cu un deget, dar ai făcut totul bine până la acel punct. Mulți oameni consideră asta o ratare. Dar privind lucrurile, de fapt ai făcut lucrurile foarte bine în marea lor parte. E totul despre cum îți schimbi modul de a privi, cum îți schimbi perspectiva. Să înveți să nu mai fii așa de critic”.

 

Meciul a provocat rumoare la Australian Open și a fost comentat îndelung în sălile de presă, de către fanii care l-au urmărit din Rod Laver sau din exteriorul arenei, sau pe rețelele sociale.

Este un nou record al Australian Open în ce privește numărul de game-uri într-un meci feminin.

https://twitter.com/thetracyaustin/status/954565224694136832

https://twitter.com/AustralianOpen/status/954566620017393666

https://twitter.com/ChrissieEvert/status/954564857705222144

https://twitter.com/bgtennisnation/status/954569819143073792

https://twitter.com/AustralianOpen/status/954533310625034240

https://twitter.com/doublefault28/status/954557556885741568

https://twitter.com/darren_cahill/status/954576944376393728

***

Ia-ți albumul Simona de păstrat!

Dedicat momentelor importante din cariera Simonei, albumul foto „Simona de păstrat” este tipărit în condiții grafice de calitate înaltă. Cu peste 140 de pagini cu cele mai bune imagini din cariera Simonei și drumul ei spre locul 1, „Simona de păstrat” este un cadou perfect pentru fanii Simonei și fanii tenisului. Albumul este într-un tiraj limitat, așa că nu întârzia să-ți iei un exemplar de aici. 

2.  Noul set de tricouri 30-0 Onederful

Tricourile care marchează un moment istoric: prima jucătoare din România clasată pe locul 1 în lume! Noutatea colecției este Onederful Tricolor, pe care îl poți lua de aici. 

De asemenea, mai ai disponibile opțiunile Onederful White și Onederful Black.

Verifică toată oferta din Shop AICI

Am structurat mai bine produsele, le ai acum împărțite pe categorii: Publicații | Tricouri | Bundle