Fast
Comentarii

Discuții live pe 30-0 în timpul meciurilor: recomandări

Treizecizero | 23 martie 2017

La pachet cu noua versiune a site-ului, încercăm, cum vă sugerasem săptămâna trecută, un experiment în ceea ce privește comentariile. Știm că ele ocupă un rol important în dinamica site-ului. Nu vrem să intervenim în acest lucru, vrem doar să încercăm o variantă prin care să îmbunătățim experiența de acum. Mai exact, vrem să vedem dacă funcționează ideea mutării comentariilor de tip „live”, cele din timpul meciurilor, la un articol dedicat.

Când am expus ideea, am primit argumente excelente atât pro, cât și contra. Le-am ascultat, le intuisem și noi; la rândul nostru le analizaserăm. Dar concluzia noastră a fost să testăm și să decidem împreună cu voi. Iar ca să funcționeze, trebuie să se întâmple organic. Ca atare, nu impunem o regulă, ci facem o recomandare. Iar recomandarea este:

– comentariile de tip „live”, așa cum le catalogați voi pe cele publicate în timpul unor meciuri, să se grupeze la articolul dedicat comentariilor live – articol care va fi mereu vizibil pe homepage. În cazul de față, acesta.

– discuțiile de la articole ar rămâne, astfel, eliberate de segmentul de „live”. Ca și în prezent, dialogul pe varii teme care se inspiră din topicul articolului, dar deviază, apoi sfârșește prin a fi acaparat de alte teme din tenis, este liber și încurajat.

– off-topic-ul pe teme altele decât tenisul – ca și acum, nu-și găsește locul pe 30-0. Nu ezitați să mergeți pe Lead.ro pentru alte sporturi.

Atât. Zilele următoare sunt zile de test.

Nu ezitați să vă spuneți părerea despre această idee, să faceți propuneri, să o criticați. Mulțumiri!