Video

Monica Niculescu: „Nu vă imaginați cum e să te rogi ca atunci când te trezești să nu te doară primul pas”

Treizecizero | 17 iulie 2018
Simona

Absentă de la BRD Bucharest Open, Monica Niculescu a deschis lista invitaților în sezonul 4 de BRD Tennis Insider și a luminat platoul cu energia pe care o aduce de fiecare dată când ne vizitează.

Din păcate, nu toate veștile sunt bune, nu toate lucrurile pe care ni le-a spus sunt motive de zâmbit. Monica ne-a trecut prin lunga listă de probleme medicale pe care le-a întâmpinat recent și care a forțat-o să rateze un Slam, prima dată într-o perioadă îndelungată, sau să ajungă incomplet refăcută la al doilea. „Timp de trei săptămâni, am avut dureri și când mergeam. Într-o lună am făcut patru RMN-uri, dar tot n-am aflat dacă sau când voi putea juca din nou. În perioada aia, nici nu m-am putut uita la tenis. Exceptând finala Roland Garros. Mi-a fost greu să mă uit la fete jucând, când eu nici nu puteam merge”, ne-a spus Monica, în platoul BRD Tennis Insider.

Monica a spus apoi o frază care a provocat frisoane în rândul urmăritorilor noștri pe Twitter, care au preluat îngrijorați informația. „Vreau să mă pregătesc cum pot și să mai dau o șansă tenisului. Eu râd acum, dar am suferit mult. Nu știu dacă vă imaginați cum e să dormi și să te rogi ca atunci când te trezești să nu te doară primul pas.”

Monica ne-a povestit despre când va încerca să revină, ce planuri de turnee are, ce turnee și-ar fi dorit să nu joace („cât trăiești, înveți) și cum speră ca Irina Begu s-o ierte că a tot trebuit să se retragă din turnee în care plănuiseră să joace împreună.

Moni a încheiat râzând, admițând că i-ar plăcea să facă televiziune, motiv pentru echipa 30-0 să-i propună în cor să treacă alături de Andrei la prezentare.

Dar mai bine vă lăsăm pe voi să urmăriți întreaga discuție. Play în video-ul atașat.

Îți place?