Video

Jaqueline Cristian, în studio-ul 30-0: „Mă obișnuiesc cu ideea de a îmbrățișa presiunea și de a fugi cu ea”

Treizecizero | 16 iulie 2019
Simona

După ce a reușit victoria carierei, învingând-o pe Sorana Cîrstea la BRD Bucharest Open, Jaqueline Cristian a venit în studio-ul BRD Tennis Insider să vorbească cu echipa 30-0, căreia i s-a alăturat Alina Tecșor-Cercel, invitata specială a emisiunii.

„Mă așteptam la un meci greu, am crescut uitându-mă la televizor la Sorana când făcea sferturi la Roland Garros, dar am crezut în mine până la capăt. N-am renunțat la nicio minge, am fost foarte motivată și mi-am dorit foarte mult să câștig”, ne-a spus Jaq.

„Am intrat foarte emoționată, deși eram pregătită și fizic și mental și tactic. M-am pierdut un pic la început, am greșit destul din cauza emoțiilor. La 0-3 mi-am zis cumva stop. Mi-am dorit atât de mult să joc aici și să mă bucur de șansa primită prin wildcard, mi-am zis că trebuie să joc, să fac ce știu eu mai bine. Am zis că n-am nimic de pierdut, doar să joc. Și s-au legat lucrurile apoi.”

Jaqueline spune că duelul cu Sorana a fost util și pentru că i-a dat câteva răspunsuri despre nivelul ei actual: „E cea mai bună victorie a mea, înseamnă foarte mult și mă bucur că se întâmplă aici. Mă bucur că am reușit să duc nivelul bun de joc trei seturi. Deși în setul doi m-am înmuiat, m-am relaxat puțin după primul set și iar m-am pierdut, ea și-a ridicat nivelul.

Nu e ușor să joci contra unei românce, mai ales acasă, și unei românce foarte bune. Dar am luat-o ca pe o provocare, ca un test, știam că am multe de învățat. Însemna mult pentru mine meciul ăsta, îmi dădea niște răspunsuri în urma unor schimbări din jocul meu.

Îmi dă o încredere extrem de mare, dar mâine am un alt meci, trebuie să iau din meciul ăsta victoria și să mă bucur de ea, foarte mult.”

https://twitter.com/BRDOpen/status/1151121207263186946?s=20

Urmărește întreaga discuție în player-ul video și rămâi alături de 30-0 în fiecare seară, de la 18:00 (afară de excepții notabile, care vor fi anunțate pe contul 30-0 de Twitter sau pe pagina noastră de Facebook).


Îți place?