Video

Irina Bara: „Toate jucătoarele românce sunt un exemplu. Pot să ajung unde au ajuns ele”

Treizecizero | 17 iulie 2018
Simona

În partea a doua a primei zile la BRD Insider am avut ocazia să o cunoaștem mai bine pe Irina Bara, recent sfertfinalistă la dublu la Roland Garros și o prezență tot mai constantă recent în feed-urile noastre de știri. Irina, care a trecut de calificări la BRD Bucharest Open 2018 și a ajuns astfel pe tablou pentru al doilea an la rând, se descrie drept „o jucătoare care nu renunță niciodată, joc până la ultima minge și cred în mine, nu conteaza cât e scorul sau ce adversară am în față, îmi place să lupt până la capăt.”

Irina lucrează cu tatăl ei, despre care spune că îmbină bine cele două roluri, de părinte și de antrenor. „Nu cred că există o persoană în lume căreia să-i pese mai mult de tine decât familia ta.”

Când vine vorba de modele? „Toate jucătoarele românce sunt un exemplu și asta ar trebui să ne motiveze, nu să pună presiune să ajungem mai repede. Fiecare are drumul lui, nu trebuie să ne comparăm. Eu le admir și îmi doresc să ajung unde au ajuns ele și simt ca pot.

De mică am admirat-o pe Justine Henin, iar acum Simona e un exemplu pentru mine și cred că pentru toată lumea. Aș vrea să fiu măcar 50% din ce este ea.”

Urmăriți toată discuția în video-ul atașat.

Îți place?