Video

Exclusiv. Roland Garros-ul Simonei Halep. Filmul

Treizecizero | 21 iunie 2017
Simona

Roland Garros 2017 ar fi putut fi un moment istoric pentru Simona Halep și pentru sportul românesc. Privit la rece, în urmă, nu e tocmai rău nici așa. Un turneu splendid, cu multe momente de bucurie și zile faine. Iar după ce aburii dezamăgirii și tristeții s-au îndepărtat, după ce durerea eșecului va fi uitată, ce ar trebui să rămână din acest turneu este amintirea unei noi finale de Grand Slam jucate de Simona. Iar finalele de Slam sunt o realizare majoră în sine.

Înainte de a privi înainte, spre următoarele ocazii, spre următoarele Slamuri și turnee importante, e interesant de aruncat o privire spre cum a fost Roland Garros 2017.

30-0 a fost atent, pe toată durata turneului, la ce nu s-a văzut în direct la televizor. Am adunat imaginile relevante pentru traseul de două săptămâni al Simonei, de la grijile de dinaintea debutului și până la reacția la cald, imediat după finală. Sunt imagini din culise, din spatele camerelor, care te ajută să vezi turneul natural, nefardat de producțiile TV. Imagini exclusive, de păstrat pentru fani.

Cum s-a văzut Roland Garros-ul Simonei, în video-ul atașat la începutul articolului.

Play.

**

Reportaj de Paul Cozighian

Producător: Andrei Năstase
Montaj: Șerban Roman

 

**

Foto: Jimmie48Photography

Îți place?