Termenii și Condițiile 30-0+

Ultima actualizare: 23 ianuarie 2019

Termeni și condiții

Termenii și Condițiile 30-0+ se aplică tuturor produselor și serviciilor oferite pe 30-0+. Scopul lor este să detalieze într-un limbaj simplu, ușor de înțeles, felul în care se desfășoară contractul de vânzare-cumpărare, respectiv datele cu caracter personal pe care le colectăm de la cumpărători.

30-0+ este un produs editat de Asociaţia Lideri în Mișcare, publisher-ul site-ului Treizecizero.ro, cu sediul în Bucureşti, Sector 1, Str. Carol Knappe, nr. 14, bl. Corp A, et. 5, ap. 15, Cod unic de înregistrare 34449668, cont IBAN RO51RNCB0079145659320001, deschis la Banca Comercială Română, Agenţia Titan.

Vârsta

Prin cumpărarea unui pachet 30-0+, abonatul confirmă că are cel puțin 18 ani, că informațiile completate sunt corecte și că este deținătorul cardului de credit folosit la cumpărarea abonamentului.

Cont și parolă

Contul creat la cumpărarea unui pachet 30-0+ poate fi folosit doar de titularul contului. Prin natura produselor și serviciilor oferite în cadrul abonamentului, datele de logare (contul de utilizator și parola) nu pot fi transmise unei alte persoane. Ești responsabil pentru păstrarea confidențialității datelor de logare. Treizecizero nu poate fi făcut responsabil de nicio consecință provocată de pierderea datelor de logare de către abonat sau de utilizarea contului de abonat și a beneficiilor aduse de acesta.

Informațiile colectate

Ce informații adunăm: 30-0+folosește un formular prin care utilizatorii își pot completa informațiile de contact necesare pentru crearea unui cont, plasarea unei comenzi. Astfel, formularul solicită: nume, adresă, număr de telefon, adresă de e-mail, CNP.

De ce le adunăm: Datele colectate și reținute sunt obligatorii pentru noi din punct de vedere legal pentru a ne putea onora contractul de vânzare-cumpărare (factura).

Cum le adunăm: Datele sunt colectate exclusiv prin formularul pe care utilizatorul îl completează în momentul plasării comenzii.

Cum le folosim:

Folosim datele cu caracter personal pentru facturi.

Folosim adresele de e-mail ca mijloc de comunicare pentru confirmarea plasării comenzii, confirmarea achiziționării produsului și alte informări cu referire la comanda plasată, la contul făcut pe 30-0+ sau la produsele și ofertele 30-0+.

Folosim adresele fizice pentru a trimite cadourile de bun venit ce fac parte din pachetele oferite în 30-0+.

Treizecizero nu folosește în alte scopuri decât cele menționate în acești Termeni și Condiții datele personale ale utilizatorilor. De asemenea, nu le vinde, nu le închiriază, nu le dă la schimb sau nu oferă acces unor alte terțe părți, cu excepțiile prevăzute de lege.

Comunicări relevante pentru contul tău

După ce ți-ai creat un cont pe 30-0+, Treizecizero își rezervă dreptul de a-ți transmite e-mailuri cu scopul de a te informa de beneficiile achiziționate. De asemenea, ca parte din 30-0+, îți vom trimite Newslettere cu conținut editorial.

Treizecizero te mai poate contacta și pentru informări precum avertizarea că abonamentul se apropie de sfârșit, probleme care pot să apară în timpul acestuia, feedback și sondaje, oferte în ce privește campanii și produse ale Treizecizero, schimbări în ce privește serviciul oferit. Informațiile sunt obținute doar cu scopul oferirii în condiții optime a pachetului achiziționat sau pentru îmbunătățirea produselor Treizecizero.

Abonamentul

La cumpărarea unuia dintre pachetele 30-0+ disponibile, abonatul este de acord să plătească suma aferentă respectivului pachet, așa cum este ea afișată pe site în momentul achiziției. Dacă plata nu poate fi confirmată din varii motive (cardul de credit nu poate fi accesat, nu dispune de fonduri suficiente, etc), procesul de abonament va fi întrerupt și va trebui reluat pentru completarea lui.  

Abonamentul începe din momentul efectuării și confirmării plății și este valabil pentru o durată de 12 luni.

În momentul în care plata este validată, abonatul primește un prim mail de confirmare, cu informațiile de bază în ce privește 30-0+.

Treizecizero își rezervă drepturile de a modifica prețurile afișate pe site, însă orice modificare de prețuri nu afectează un abonament deja achiziționat.

Comandă și facturare

Comanda confirmată prezintă produsele, preţurile, modalitatea şi termenul de livrare. În momentul efectuării comenzii, vă rugăm să vă asigurați că ați completat corect datele de contact, adresa de livrare și, acolo unde este cazul, datele firmei pe care vreți să primiți factură.

Vânzătorul va emite Cumpărătorului o factură fiscală pentru bunurile şi serviciile livrate. Plasarea unei comenzi online implică acceptarea termenilor și condițiilor de utilizare, a prețurilor produselor și a costurilor de transport, acolo unde este cazul.

Plată

Modalitățile de plată acceptate în 30-0 Shop sunt:

1. prin intermediul cardurilor bancare. Securitatea şi validitatea autentificării cardurilor sunt confirmate de procesatorul de plăţi electronice MobilPay.

Treizecizero nu stochează datele bancare ale utilizatorilor.

Încheierea abonamentului și returnarea sumei

După ce abonamentul tău a început, îl poți opri în orice moment. Când îl oprești, vei continua să beneficiezi de avantajele lui până la terminarea perioadei. Te rugăm să ții cont de faptul că dacă anulezi abonamentul înainte de sfârșitul perioadei pentru care te-ai abonat, nu îți vom returna suma pentru perioada rămasă.

Abonamentul NU se prelungește automat. Dacă îți dorești prelungirea lui, poți face asta la finalul perioadei abonamentului în vigoare.

Dacă, din orice motiv, dorești să renunți la abonament după achiziționarea acestuia, 30-0 îți garantează returnarea întregii sume plătite, dacă alegi să renunți la abonament în primele 14 zile din momentul efectuării plății.

Pentru a renunța la abonament și a primi înapoi suma achitată, te rugăm să ne trimiți un mail cu subject-ul unsubscribe 30-0+ în termen de 14 zile de la efectuarea plății. Echipa noastră te va contacta apoi pentru a proceda la returnarea sumei în cauză.

30-0 își rezervă dreptul de a întrerupe unilateral orice abonament în situații de fraudă sau tentative de fraudă, încălcări ale drepturilor de copyright, sau abuzuri de orice fel împotriva 30-0 și a membrilor redacției 30-0.

Schimbări în produs

Treizecizero își îmbunătățește și modifică constant produsele. De aceea, ne rezervăm dreptul de a modifica sau ajusta părți din serviciile incluse în 30-0+, cu sau fără notificarea abonaților, în funcție de relevanța modificărilor în cauză. Nu garantăm permanenta disponibilitate a tuturor opțiunilor sau ale produselor incluse în 30-0+; unele dintre ele pot fi modificate, înlocuite sau îmbunătățite.

Drepturi intelectuale pentru conținutul 30-0+

Conținutul serviciilor (inclusiv site-urile Treizecizero.ro și 30-0.ro/plus) este destinat utilizării personale a abonatului, și nu în scopuri comerciale. Tot conținutul, toate informațiile și materialele care apar pe sau provin din site (inclusiv, dar fără a se limita la articole de știri, fotografii, ilustrații, clipuri audio, clipuri video, link-uri, mesaje pe forum, mesaje, e-mailuri) denumite „Conținut”, sunt protejate prin drepturi de autor și sunt deținute de Treizecizero.

Abonatul nu are permisiunea să modifice, să publice, să transmită unor terți, să vândă, să reproducă sau să exploateze în vreun fel, integral sau parțial, Conținutul 30-0+, așa cum este el definit (inclusiv, dar fără a se limita la articole de știri, fotografii, ilustrații, clipuri audio, clipuri video, link-uri, mesaje pe forum, mesaje, e-mailuri).

Abonatul poate să descarce sau să copieze Conținutul și alte elemente afișate pe site-ul 30-0+ doar pentru uz personal, cu condiția să respecte orice observație sau restricție privind autorizarea, drepturile de autor sau marca comercială.

Copierea sau stocarea oricărui Conținut pentru alte scopuri decât cele personale este interzisă în mod expres fără permisiunea scrisă prealabilă din partea Treizecizero.

Produsele și serviciile achiziționate din Shop-ul 30-0 prin intermediul abonamentului 30-0+ se supun Termenilor și Condițiilor Shopului 30-0.

Schimbări la Termeni și Condiții

Din când în când, este posibil să modificăm acești Termeni. Când vom face modificări, vă vom informa prin postarea Termenilor revizuiți pe Site. Aceste modificări vor intra în vigoare la data de revizuire prezentată în Termenii revizuiți. Continuând să folosiți site-ul sau serviciile noastre, sunteți de acord cu Termenii revizuiți.