Fast
AO 2019. Tragerea la sorți

Simona Halep se revede cu Kaia Kanepi în turul 1 la Australian Open! Tot ce e de știut după tragerea la sorți a Australian Open 2019

Treizecizero | 10 ianuarie 2019

Australian Open 2019, primul titlu de Grand Slam al anului, este la doar un pas. Iar în această dimineață am aflat ce-i mai important înainte de start: tablourile de concurs. Iată tot ce e important de știut despre cele două tablouri:

Tabloul feminin 

– Simona Halep, favorita nr.1 a tabloului, deschide turneul cu Kaia Kanepi, într-o reeditare a primului tur de la US Open 2018, în urmă cu patru luni, când Kanepi a provocat surpriza, eliminând-o pe Simona.

– Traseul Simonei, foarte greu încă din primul tur, nu se anunță deloc simplu: americanca Sofia Kenin în turul 2 (acum în semifinale la Hobart), învingătoarea dintre Mihaela Buzărnescu și Venus Williams, în turul al 3-lea, Serena Williams, în turul 4!

– Dacă trece de acest început de foc, Simona s-ar putea vedea în sferturi cu Karolina Pliskova, Garbine Muguruza sau Daria Kasatkina.

– În semifinale, adversara s-ar alege, cel mai probabil, dintre Naomi Osaka și Elina Svitolina.

– Sferturile de finală prognozate în tabloul feminin, în funcție de repartizarea capilor de serie: Halep – Pliskova, Osaka – Svitolina, Kvitova – Wozniacki, Stephens – Kerber.

Programul româncelor: Mihaela Buzărnescu – Venus Williams, Irina Begu – Andrea Petkovic, Monica Niculescu – Amanda Anisimova, Sorana Cîrstea – Rebecca Peterson, Ana Bogdan – jucătoare din calificări.

https://twitter.com/AustralianOpen/status/1083274548709974016

– Angelique Kerber, favorita nr.2 a turneului, deschide cu Polona Hercog. Kerber le are pe partea ei de tablou pe Donna Vekic (potențială adversară în turul al 3-lea) și pe Julia Goerges (în turul 4).

– Caroline Wozniacki, favorita nr. 3 și campioana en-titre, o va întâlni pe Alison Van Uytvanck în runda inaugurală. Apoi, Lapko/Larsson și un potențial meci cu Maria Sharapova în turul 3 și Ashleigh Barty în optimi.

– Naomi Osaka, cap de serie 4, deschide cu Magda Linette, din Polonia. Apoi, Zidansek/Gavrilova și Azarenka sau Hsieh în turul al treilea. Osaka s-ar putea vedea cu Sevastova în optimi și cu Svitolina în sferturi.

– Pe larg, în preview-ul nostru de AICI.

https://twitter.com/ReemAbulleil/status/1083277019444441088

Tabloul masculin

– Marius Copil vs Marcel Granollers în primul tur, pe partea de tablou a lui Novak Djokovic.

– Djokovic (1) îl primește pe Zverev (4) în jumătatea sa de tablou. Nadal (2) îl primește pe Federer (3)

– Sferturile de finală prognozate în tabloul masculin, în funcție de repartizarea capilor de serie: Djokovic – Nishikori, Zverev – Thiem, Nadal – Anderson, Federer – Cilic.

– Favoritul nr.1 al turneului, Novak Djokovic, deschide cu un jucător din calificări. L-ar putea întâlni pe  Jo Tsonga în turul al doilea și pe Dennis Shapovalov în runda a treia; Goffin ar putea fi adversarul din optimi, iar Kei Nishikori, cel din sferturi.

– Rafael Nadal, favoritul nr.2, deschide cu James Duckworth. În runda a doua: un alt australian, Matt Ebden, sau germanul Struff. În turul al treilea, Rafa l-ar putea vedea pe tânărul australian Alex De Minaur. Kyle Edmund ar putea fi oponentul din optimi, iar Kevin Anderson, cel din sferturi.

– Roger Federer, cap de serie numărul 3 și campionul ultimelor două ediții, va începe turneul cu Dennis Istomin. Un jucător din calificări va fi oponentul în runda a doua, iar cel mai probabil Gael Monfils va fi adversarul din turul al treilea. Tsitsipas, favoritul 14, este adversarul prognozat pentru optimile de finală, iar Marin Cilic este cel din sferturile de finală, într-o posibilă reeditare a finalei de anul trecut.

– Andy Murray, de cinci ori finalist la AO, îl întâlnește pe Roberto Bautista Agut, pe partea de tablou a lui Federer.

– Alexander Zverev, favoritul 4, îl va întâlni în primul tur pe Aljaz Bedene. Chardy/Humbert în runda a doua, cu Gilles Simon, posibil adversar în turul al treilea. Raonic/Kyrgios este adversarul potențial pentru optimi.

– Meciurile tari ale primului tur: Raonic – Kyrgios, Wawrinka – Gulbis (învingătorii se vor vedea în turul al doilea), Andy Murray – Roberto Bautista Agut, Edmund – Berdych, Thiem – Paire, Cilic – Tomic.

Preview-ul tabloului masculin este AICI.

 

***

Noutăți de 2019 în Shop-ul 30-0!

Începe puternic anul de Slamuri cu un tote bag la modă pe tot parcursul lui!

Modelul „Grand Slam Life” e inspirat de viața fanului de tenis, organizată în jurul celor patru mari turnee de Grand Slam. Ne începem anul cu nopțile trăite pe ora de Melbourne, ne trăim primăvara fremătând pe zgura de la Paris, ne organizăm vara în jurul tenisului pe iarba de la Londra și ne începem toamna cu gândul la New York. Ne facem vacanțele și programul în funcție de ele, le iubim și le purtăm peste tot.

Tote bag-ul 30-0 „Grand Slam Life” are un design diferit pe fiecare față. Vine în trei culori, alb, negru și albastru.

Profită cât e cald, mai pe șleau, cât e prețul promoțional 😉

Aici e celălalt model de tote bag, „Port tenisul mai departe”