Fast
La mulți ani 2018!

Ziua 1, meciul 1: Simona Halep începe anul cu o victorie

Treizecizero | 1 ianuarie 2018

Simona Halep s-a calificat în turul al doilea la Shenzhen, primul turneu al sezonului 2018, după ce a câștigat, 6-4, 6-1 meciul cu americanca Nicole Gibbs, în primele ore ale noului an.

A fost o evoluție foarte bună și foarte sigură a liderului mondial, care a trecut repede peste rugina inerentă a unui start de sezon și a lăsat senzația că nimic nu se poate întâmpla ca să-și complice viața azi. S-a deplasat bine, a fost concentrată, și-a cedat o singură dată serviciul (a adunat și 3 ași) și a încheiat meciul în o oră și nouă minute, cu 12 lovituri câștigătoare, versus 13 erori neforțate. Forehandul a mers foarte bine azi pentru Halep, care nu a lăsat impresia că a avut nevoie să acceseze vreun nivel deosebit ca să se impună.

Simona o va întâlni în turul următor pe chinezoaica Ying-Ying Duan, pe care a învins-o anul trecut în trei seturi pe iarbă, la Eastbourne, revenind după ce a pierdut primul set. Duan a trecut de Rodina, 6-2, 7-5.

„E prima mea victorie ca numărul 1 anul acesta, așa că mă bucur de timpul petrecut aici”, a spus Simona, la interviul de după meci, înainte de a schimba câteva mingi cu o fetiță, la invitația organizatorilor. „A fost un meci bun, e important pentru mine să încep cu o victorie anul. Aștept cu încredere următoarele meciuri și sper să mă îmbunătățesc”.

La Brisbane, Sorana Cîrstea a învins-o pe americanca Jennifer Brady, 7-6, 6-1, în vreme ce tot la Shenzhen, Mihaela Buzărnescu a pierdut cu Maria Sharapova.

***

Nou! Am lansat „Simona de păstrat”, un album foto. Dedicat momentelor importante din cariera Simonei, albumul este tipărit în condiții grafice de calitate înaltă. „Simona de păstrat” este un cadou perfect pentru fanii Simonei și fanii tenisului.

Albumul este într-un tiraj limitat, așa că nu întârzia să-ți iei un exemplar de aici.