Video: Înregistrarea completă a demonstrativului Federer – Roddick

Adrian Țoca | 7 martie 2012

Video: Înregistrarea completă a demonstrativului Federer – Roddick

Am vorbit mult, zilele acestea, de meciul demonstrativ dintre Roger Federer şi Andy Roddick, disputat luni noaptea, la Madison Square Garden. Andy a câştigat, 7-5, 7-6, în prima sa apariţie în MSG, dar meciul nu a fost sărac în momente interesante. 

Prezentaţi ca doi mari campioni, în stilul spectaculos pe care americanii ştiu să-l pună în practică atât de bine, cei doi au lăsat la o parte amabilităţile, oferind câteva game-uri la nivelul obişnuit din competiţii. 

Asta până în game-ul patru, când Andy a detensionat rapid atmosfera. Întâi a strigat un “Noooooo!” prelungit la adresa unui arbitru de linie al cărui “Aut” i-a adus o dublă greşeală. “Roger, tu ştii că a fost minge bună!”, a strigat el către Federer. Apoi, impulsionat de un fan care i-a strigat “Vamos, Rafa!”, Roddick a executat faimoasa lui imitare a lui Nadal. Câştigând spectaculos punctul, la fileu, Andy s-a dumirit, ulterior, într-un nou dialog spumos cu Roger: “Deci asta trebuie să fac tot timpul ăsta ca să te bat? Atât?”

Pentru fanii înrăiţi ai celor doi şi nu numai, mai jos este înregistrarea completă a meciului.
 

Îți place?
Susține Treizecizero
Sprijinul tău e esențial ca să putem produce acest conținut. Susține-ne pentru un jurnalism de sport cât mai relevant și valoros!
Prin cont bancar:

IBAN RO51RNCB0079145659320001

Asociația Lideri în Mișcare,

Banca Comercială Română

Treizecizero.ro Abonează-te la 30-0+
Cele mai noi