Fast
6 ani de 30-0

Un nou format editorial pe 30-0: Puncte

Treizecizero | 14 ianuarie 2018

De ziua 30-0 v-am pregătit, conform tradiției împământenite, o nouă surpriză editorială.

Pentru cititorii mai noi, ideea surprizelor pentru cititori de ziua 30-0 a pornit când am aniversat 3 ani: atunci am publicat un set de articole despre Trenduri în Sport. La 4 ani am anunțat prima revistă pe hârtie, Treizecizero Pe Curat, care muta în print cele mai bune articole din istoria site-ului. Iar la 5 ani am anunțat noul logo și noua identitate vizuală.

La 6 ani introducem Puncte, un format editorial nou, pe care-l veți regăsi pe site începând cu zilele următoare. Sperăm că îl veți aprecia și îl veți găsi util, în special în zilele pline de tenis, în care informația este atât de multă și de variată încât e greu de ținut pasul cu tot ce se întâmplă.

Puncte înseamnă o nouă formă de a sumariza și de a prezenta informația de culoare, sub formă de idei scurte, quotes, tweet-uri și video-uri. E vorba, în special, despre acele noutăți care nu prind, de cele mai multe ori, un loc printre analizele și comentariile de pe site. Credem că vă veți familiariza rapid cu noul format, în special la îndemână când nu aveți atât de mult timp la dispoziție pentru o lectură mai amplă.

Ne păstrăm în felul acesta un obiectiv mai vechi: acela de a căuta mereu formule noi de a împacheta conținutul. Ni se pare necesar, util și, nu în ultimul rând, distractiv să păstrăm lucrurile interesante și să schimbăm mereu câte ceva.