Tsonga a dansat la Melbourne, la propriu. Va “dansa” până în finală? (foto)

Adrian Țoca | 22 ianuarie 2012

Tsonga a dansat la Melbourne, la propriu. Va “dansa” până în finală? (foto)

Puţini ar fi crezut că Jo-Wilfried Tsonga o să aibă vreodată şanse să repete isprava din 2008 de la Australian Open, când a făcut finala, mai ales într-o perioadă în care dominaţia Big Four este aproape sufocantă. Şi mai puţini au crezut în abilitatea lui Jo de a se păstra în top 10 în condiţiile în care, din aprilie anul trecut încoace, de la despărţirea de Eric Winogradsky, francezul joacă fără antrenor. 

Dar iată că Tsonga traversează din nou una dintre cele mai bune perioade ale carierei, el reuşind să păstreze şi anul acesta forma cu care l-a încheiat pe precedentul. Mai mult, francezul este neînvins în noul sezon, iar perspectiva unui sfert de finală cu Andy Murray este tot mai probabilă.

Până atunci, Jo face ce ştie el mai bine: se simte bine. Poate că acesta e şi secretul în spatele spectaculoasei sale ascensiuni, bineînţeles, dincolo de sănătatea care nu i-a mai dat dureri de cap. Tsonga se distrează din nou pe teren, ceea ce-l face foarte periculos.

Şi, după cum se vede în fotografiile de mai jos, se distrează nu numai în timpul meciurilor. Tsonga a fost învăţat de dansatoarea Peita Farrell cum să danseze can-can. De urmărit cât şi până în ce fază va “dansa” Jo la Melbourne. 

Fotografii: australianopen.com

 

 

Îți place?
Susține Treizecizero
Sprijinul tău e esențial ca să putem produce acest conținut. Susține-ne pentru un jurnalism de sport cât mai relevant și valoros!
Prin cont bancar:

IBAN RO51RNCB0079145659320001

Asociația Lideri în Mișcare,

Banca Comercială Română

Treizecizero.ro Abonează-te la 30-0+
Cele mai noi