Treizecizero Matchday: comentăm în direct alături de voi meciurile din Singapore!

Treizecizero | 23 octombrie 2016

Treizecizero produce un format audio în direct, în toate zilele în care Simona Halep joacă în Singapore. Emisiunea începe cu aproximativ o oră înainte de meci, cuprinde meciul în sine și continuă altă oră după încheierea jocului. Vă implică și pe voi, așa că aruncați un ochi mai jos!

Oh, hei, Singapore! Ne-am întors!

Trofeul s-a întors, o minunăție căruia fetele i-au aruncat ocheade repetate în evenimentele promoționale de până acum. Cea care îl deține acum, Agnieszka Radwanska, s-a întors și ea, cu gândul la perechea de meciuri grozave de anul trecut, din semifinale și finală. Angelique Kerber s-a întors, amintindu-și că de aici a început totul. Un set pierdut lamentabil cu Safarova, anul trecut, a declanșat una dintre cele mai improbabile ascensiuni din istoria tenisului. “Te-ai fi gândit atunci că…” pe repeat. Garbine Muguruza s-a întors, aducând cu ea câteva idei interesante. “French Open a fost și momentul de vârf, și căderea”. Succesul, acest nemernic cu două fețe. 

Noi, așadar, ne-am întors, prezenți pentru al treilea an consecutiv în Singapore, în acest oraș-stat care te face să-l îmbrățișezi imediat dacă ești în căutarea normalului. Prietenii ne reproșează că de ce nu strigăm lucrurile astea de autopromo mai agresiv, mai “in your face”, să anunțăm mai clar ce înseamnă ca un site de nișă, un publisher independent, să fie singurul din România care vine aici trei ani la rând. Uite, am scris acum și am consumat toată rația de autopromo de pe anul ăsta. Dar cel mai important e că Simona Halep s-a întors, iar seria ei de trei participări consecutive e cu adevărat relevantă în ce privește continuitatea ei la vârf. Simona este pregătită, este văzută cu șanse la cucerirea trofeului, așadar avem toate motivele să ne așteptăm la un turneu foarte, foarte interesant.

Motiv pentru care la Treizecizero ne-am gândit să continuăm experimentele noastre editoriale cu ocazia unui turneu drag nouă. Așa că încercăm, de azi, MatchDay. Un format care vrea să reîmprospăteze ideea de “zi de meci” cu care mulți dintre noi am crescut. Conceptul e de sărbătorire a unui meci important, scoaterea lui în evidență ca pe o ocazie specială. Specificul Turneului Campioanelor oferă ocazia perfectă pentru o astfel de abordare. E un format audio, live, o variație de la podcasturile pe care le-am făcut în trecut și pe care le vom mai face.

Ce se întâmplă, în mod concret? În fiecare dintre zilele în care Simona Halep are meci în Singapore vom intra în direct pe Treizecizero.ro din studioul amenajat în noua noastră casă. Așadar, vor fi cel puțin trei ediții de Treizecizero Matchday. Live-ul începe cu aproximativ o oră înainte de startul meciului, cu preview-ul și analiza jocului și alte discuții despre ce se întâmplă la Turneul Campioanelor. În timpul meciului vă lăsăm să îl urmăriți în liniște, dar vom interveni în câteva dintre pauzele dintre game-uri, la fel ca și între seturi. Iar la final revenim cu concluzii și analiza meciului la cald.

Camelia și Andrei sunt gazdele formatului de la București, Adrian va intra din Singapore, vom încerca să aducem invitați, vom auzi declarațiile la cald de la conferința de presă, încercăm și alte surprize. Totul, într-un format prietenos, relaxat, fun. Ca între prieteni. Apropo de prieteni, le mulțumim călduros tuturor celor care s-au implicat în ultimele zile și au tras puternic pentru ca acest format să se întâmple în timp record (iarăși).

Cum este un format gândit special pentru voi, el vă implică, firește, în mod direct. Așa că v-am creat spațiu de joacă – așteptăm comentariile voastre în timpul meciului în pagina dedicată. Vom selecta din comentarii în timpul meciului și le vom citi în direct, de asemenea, în măsura timpului, vom răspunde la întrebări.

Emisiunea este susținută, la fel ca proiectele editoriale majore ale Treizecizero din ultimul an și jumătate, de BRD, cărora le transmitem salutări.

Vă așteptăm la Matchday!

Îți place?
Susține Treizecizero
Sprijinul tău e esențial ca să putem produce acest conținut. Susține-ne pentru un jurnalism de sport cât mai relevant și valoros!
Prin cont bancar:

IBAN RO51RNCB0079145659320001

Asociația Lideri în Mișcare,

Banca Comercială Română

Treizecizero.ro Abonează-te la 30-0+
Cele mai noi