Tragere la sorți Singapore WTA Finals 2016: Simona Halep este în grupa favoritei principale, Angelique Kerber

Treizecizero | 21 octombrie 2016

Simona Halep a fost distribuită în Grupa Roșie, alături de Angelique Kerber, Madison Keys și Dominika Cibulkova.

Efectuată la Marina Bay Sands, tragerea la sorți a Turneului Campioanelor a decis ca Simona Halep, favorită trei a concursului, să joace pentru un loc în semifinale cu Angelique Kerber, Madison Keys și Dominika Cibulkova.

În 2016, Simona a jucat de patru ori contra lui Kerber (inclusiv înfrângerea din FED Cup, la Cluj), reușind o singură victorie (6-0, 3-6, 6-2), în semifinalele Mastersului Canadian. Kerber a câștigat celelalte trei întâlniri, de fiecare dată în două seturi, cel mai recent la Cincinnati, tot în semifinale, cel mai dureros la Wimbledon, în sferturile de finală, 7-5, 7-6(2).

Matchup-ul cu Keys e mai bun, 4-1 pentru Simona, cu trei victorii solide în 2016, una chiar în finala de la Montreal. Tot într-o finală a întâlnit-o ultima dată și pe Cibulkova: a fost 6-2, 6-4 pentru Simona, pe zgura de la Madrid.

În Grupa Albă se întâlnesc Agnieszka Radwanska, Karolina Pliskova, Garbine Muguruza și Konta sau Kuznetsova, în funcție de rezultatul de azi al rusoaicei (ea joacă contra Svitolinei în semifinalele turneului de la Moscova).

Jocurile încep duminică, la Singapore Indoor Stadium, o arenă cu o capacitate de 10.000 de locuri. Precedat de o festivitate de deschidere (11:30, ora României), meciul inaugural va începe la ora 12:00, ora României. Al doilea e programat nu înainte de 14:30.


Articol în curs de actualizare.

 

Îți place?
Susține Treizecizero
Sprijinul tău e esențial ca să putem produce acest conținut. Susține-ne pentru un jurnalism de sport cât mai relevant și valoros!
Prin cont bancar:

IBAN RO51RNCB0079145659320001

Asociația Lideri în Mișcare,

Banca Comercială Română

Treizecizero.ro Abonează-te la 30-0+
Cele mai noi