Tot ce trebuie să știți despre evenimentul pus la cale pentru voi de Aegon și Treizecizero: prima întâlnire a cititorilor

Treizecizero | 20 iunie 2015

Au mai rămas câteva ore în care vă puteți înscrie numele pe lista potențialilor participanți la prima întâlnire a cititorilor Treizecizero, un eveniment powered by Aegon. Mai jos găsiți toate detaliile necesare.

Mai sunt doar câteva ore până când vom anunța numele cititorilor care vor participa la întâlnirea pe care o organizăm pentru voi mâine, la Stadio. Alte 10 invitații a câte două persoane au fost disponibile pe pagina de Facebook a AEGON România, compania alături de care am pus la cale această surpriză. Apropo de ei, nu-s la prima asociere altfel cu un proiect media: tocmai au primit un premiu pentru campania de educație financiară făcută alături de Moise Guran. 

Între timp, mailurile voastre de înscriere au curs, la fel ca și mesajele cu care vă argumentați intenția de participare, absolut excepționale. Vă mulțumim pentru fiecare cuvânt și pentru toate gândurile bune pe care ni le-ați transmis, suntem mai mult decât recunoscători să primim o astfel de susținere. Ne bucură că vă place ideea, ne-au emoționat amintirile voastre cu prima dată când ați descoperit site-ul și am notat propunerile făcute de voi (câteva dintre ele vor căpăta formă cât de curând). Și, peste toate, abia dacă mai avem răbdare să împărtășim cu voi și restul proiectelor pe care le pregătim pentru voi în lunile următoare. Dar toate la timpul lor.

Mai aveți timp până în această după-amiază, iar în această seară facem tragerea la sorți, urmată imediat de anunțarea pe e-mail a câștigătorilor. Procedura va fi următoarea: 24 de nume vor fi trase la sorți. Dintre cei care s-au înscris, dar nu se vor număra printre câștigători, cinci vor fi „salvați” de Treizecizero cu ajutorul unor wild-card-uri, că doar suntem la tenis. Și, ca să păstrăm analogia, avem și un loc pentru cei care vin din calificări. Citiți ceva mai jos despre ce e vorba. Restul tabloului va fi completat cu cei 20 de câștigători de pe pagina de Facebook a Aegon. Găsiți la ei detaliile de participare, dar e foarte simplu: trebuie să le spuneți, într-un comentariu, care credeți că vor fi finalistele turneului Aegon Classic de la Birmingham.

V-am povestit, în primul articol, despre idee, despre context și câteva lucruri despre ce va fi duminică. În cele ce urmează, grupăm toate informațiile pe care trebuie să le știți despre mica noastră adunare. De asemenea, dăm drumul unui concurs ad-hoc și comentăm împreună în anticiparea anunțului listei de participanți. 

Înscriere

Locurile Treizecizero sunt în continuare disponibile. E simplu: dați-ne un mail la salut@treizecizero.ro cu subiectul “Întâlnire Treizecizero Aegon” și spuneți-ne, în oricâte rânduri vreți, de când ne citiți și de ce vă doriți să fiți la întâlnire. Cum spuneam mai devreme, în seara aceasta vom trage la sorți câștigătorii.

Locație

Mergem la Stadio – Restaurant cu Atrium, una dintre cele mai dinamice și frumoase locații din centrul Bucureștiului. Sigur îi știți sau aveți prieteni care au fost acolo. Și sigur știți că e un loc excelent pentru a vedea, alături cu prietenii, o transmisiune sportivă. Ne adunăm de la ora 14:00 și petrecem toată după-amiaza, până la orele 18:00. Apoi, unii trecem la scris, alții, la citit 🙂

Cu ce vă așteptăm

Nu cu mâna goală. Fiecare participant va primi un welcome-kit, în care vor fi incluse și vouchere de consumație. Apoi, avem un mare premiu pentru unul dintre voi, cel care va rămâne last man standing în urma unui concurs pe care îl veți afla la fața locului. Plus alte câteva premii pentru alți participanți. Premiul este un thermobag Wilson, similar cu cel pe care îl are Simona Halep în circuit. 

 

Concurs pe loc, start ACUM: premiu, un prosop oficial Roland Garros + loc la eveniment

Spuneam mai sus că unul dintre cele 30 de locuri ale Treizecizero va fi câștigat de un cititor venit din calificări. Pentru asta, dăm drumul unui concurs pe loc, cu premiu constând într-un prosop oficial al Roland Garros 2015. Poate participa oricine, cu condiția să poată fi prezent duminică, la întâlnire, ocazie cu care-și va primi și premiul.

Tema concursului: spuneți-ne într-un comentariu la acest articol care vor fi finaliștii celor două turnee Aegon din acest weekend, Aegon Championships, de la Queen's, și Aegon Classic, de la Birmingham. Luăm în calcul doar comentariile făcute până la ora 14:00, ora primei semifinale. Diseară, după ce meciurile se termină, tragem la sorți dintre cititorii care au indicat corect ambele finale.

 

Cam atât. Cum spuneam, în seara asta anunțăm toate numele care vor fi prezente mâine. Până atunci, inspirație la comentarii!

Între timp, nu uitați să vă abonați la noul nostru newsletter, care și-a cucerit câțiva fani foarte repede  – le mulțumim și lor că și-au găsit timp să ne scrie și pentru că apreciază efortul nostru. 

 

***

 

Update:

Lista celor 29 de câștigători Treizecizero (24 prin tragere la sorți + 5 wildcard-uri):

  1. Andrei Ionescu
  2. Adrian Sîrbu
  3. Leonard Nicolae
  4. Cristian Olteanu
  5. Cătălin Olteanu
  6. Alexandru Popa
  7. Ștefan Cantaragiu
  8. Veronica Opu
  9. Marc Vornicu
  10. George Moldovan
  11. Ciprian Homm
  12. (Marcel Turca) Andreea Savu
  13. Irina Rosca
  14. Stefan Lache
  15. Daniel Grigore
  16. Laura Jigau
  17. George Popescu-Orodel
  18. Andrei Mihailescu
  19. Vlad Popescu
  20. Meri Cazan
  21. Gabriel Sandulescu
  22. Ionut Grigore
  23. (Constantin Dragos Petre) Bogdan Vișinescu
  24. Emi Rofanu 
  25. (Corneliu Teposu) Sorin Stanciu
  26. Vlad Bratan
  27. Ileana
  28. Anca Petrescu
  29. Dana Artimon
  30. Alex23
     

Aici găsiți lista câștigătorilor Aegon.

Toți câștigătorii vor primi un mail de confirmare, la care sunt rugați să răspundă. În caz că nu o vor face până mâine dimineață, vom apela la rezerve. 

 

Update 2. Note și explicații:

* Constantin Dragoș Petre a apărut, dintr-o eroare, pe ambele liste de câștigători, și a fost înlocuit cu următorul de pe lista tragerii la sorți, Bogdan Vișinescu

* Marcel Turca s-a retras; este înlocuit de Andreea Savu.

* Corneliu Teposu s-a retras; este înlocuit de Sorin Stanciu.

* Despre al 30-lea loc: concursul organizat la comentariile acestui articol presupunea ca participanții să identifice corect patru finaliști de mâine (Queens, Birmingham). Cum una dintre semifinale nu s-a putut termina azi (din cauza vremii), în teorie, suntem în imposibilitatea de a stabili un câștigător și, implicit, de a anula premiul. Dar am făcut un compromis și am ales toate rezultatele care identifică în mod corect ceilalți trei semifinaliști (Kerber, Pliskova, K. Anderson), urmând să oferim doar invitația la eveniment. Sunt șase participanți (Emi Rofanu, Delpi 101, Alex 23, M.Schumacher, Andrej, Corneliu) care au intuit cele trei rezultate. 

Dintre ei, patru sunt deja pe lista inițială a câștigătorilor. Dintre cei doi rămași (Delpi 101 și Alex 23) – câștigătorul stabilit de Random.org este Alex23, care devine al 30-lea participant. 

Mulțumiri și ne vedem mâine!

Îți place?
Susține Treizecizero
Sprijinul tău e esențial ca să putem produce acest conținut. Susține-ne pentru un jurnalism de sport cât mai relevant și valoros!
Prin cont bancar:

IBAN RO51RNCB0079145659320001

Asociația Lideri în Mișcare,

Banca Comercială Română

Treizecizero.ro Abonează-te la 30-0+
Cele mai noi