Fast
Simo primește un WO de la Keys

Simona Halep trece în sferturi la Roma, după ce Madison Keys s-a retras înaintea meciului

Treizecizero | 17 mai 2018

Simona Halep e în sferturile turneului de la Roma după ce adversara ei din meciul care ar fi trebuit să se joace în această după-amiază, Madison Keys, s-a retras din turneu înainte de a apuca să intre pe teren cu liderul mondial. Keys, care a învins-o ieri pe Donna Vekic, a acuzat dureri la spate și a primit îngrijiri în timpul acelui meci.

Simona pierde ocazia de a mai juca un meci pe Pietrangeli, despre care a spus că este poate cel mai frumos teren din Europa; după victoria de ieri cu Osaka, Simo își exprimase speranța că va fi din nou programată pe acest teren, apreciind atmosfera specială și istoria locului, iar organizatorii i-au răspuns pozitiv la această dorință.

https://twitter.com/Los_Halepenos/status/997039542522777600

https://twitter.com/InteBNLdItalia/status/997054688725012480

În sferturi, Simona o va întâlni, mâine, nu înainte de 20:30, ora României, pe Caroline Garcia, care a trecut de Sloane Stephens, scor 6-1, 7-6.

Cu Garcia, Simona conduce cu 3-1, dar nu s-a întâlnit niciodată cu jucătoarea franceză pe zgură. Trei din cele patru meciuri s-au disputat anul trecut, Halep câștigând două dintre ele (în Canada și în Singapore), Caroline impunându-se în schimb în finala de la Beijing, la o zi după ce Simona devenise prima dată lider mondial.

Sunt două condiții ca Simona Halep să-și mențină locul 1 la finalul turneului și, implicit, să fie cap de serie 1 la Roland Garros: să ajungă cel puțin în sferturi și să ajungă cu un tur mai departe decât Caroline Wozniacki. Daneza o întâlnește azi în optimi pe Anastasia Sevastova.

Fotografii: Jimmie48Photography

 

***

Albumul foto „Simona de păstrat” – cele mai bune momente din cariera liderului mondial – este disponibil în ediția a doua, într-un număr limitat! ULTIMA PARTE A STOCULUI

Primul tiraj s-a epuizat, așa că am pregătit un al doilea tipar, care vine cu câteva bonusuri:

– conținut nou;
– 16 pagini în plus. Sunt 160 în total acum;
– o copertă modificată, cu imaginea care a făcut înconjurul lumii după victoria cu Kerber de la Melbourne;
– imagini de la Australian Open, cu ipostazele care definesc traseul eroic al Simonei la Melbourne: accidentarea din turul 1, meciul epic cu Lauren Davis, drama cu Kerber sau finala ireală cu Wozniacki.
– cu toate astea, prețul nu se modifică: rămâne același ca la prima ediție!

Albumul este disponibil ÎN STOC, asta înseamnă că ajunge la voi foarte repede după plasarea comenzii. Ia-ți unul de AICI.

*

În Shop ai reduceri de primăvară, de până la 40 la sută! Primește primăvara cu reducerile din Shop-ul 30-0: până la 40 la sută reducere la produsele selectate! Fără voucher, fără condiții secrete; ce vezi e ce primești. Sunt ultimele reduceri aplicate în magazinul 30-0 pentru o perioadă însemnată; verifică-le și profită de ele acum, aici!