Simona Halep pierde cu Svitolina, iese pentru al treilea an consecutiv din grupe la Singapore

Treizecizero | 27 octombrie 2017

Simona Halep a pierdut meciul decisiv cu Elina Svitolina, 6-3, 6-4, ratând calificarea în semifinalele Turneului Campioanelor. Meciul era decisiv pentru româncă și fără o miză specială pentru ucraineancă, eliminată deja din cursă, după ce, mai devreme, Caroline Garcia o învinsese pe Caroline Wozniacki. Acestea două merg, în această ordine, în semifinale, unde le vor […]

Simona Halep a pierdut meciul decisiv cu Elina Svitolina, 6-3, 6-4, ratând calificarea în semifinalele Turneului Campioanelor. Meciul era decisiv pentru româncă și fără o miză specială pentru ucraineancă, eliminată deja din cursă, după ce, mai devreme, Caroline Garcia o învinsese pe Caroline Wozniacki. Acestea două merg, în această ordine, în semifinale, unde le vor întâlni pe Venus Williams, respectiv Karolina Pliskova.

Citește analiza detaliată a meciului și a săptămânii Simonei AICI.

Citește declarațiile Simonei de după meci.

Simona a intrat apăsată de emoții și de presiunea obiectivului și a produs un tenis sub nivelul ei mediu; startul crispat n-a mai putut fi recuperat ulterior, deși Simona a avut o mică oportunitate la 5-3 pentru Elina.

Setul secund a fost ceva mai bun pentru româncă, dar în ciuda unui start bun, cu break consolidat, ea și-a pierdut repede focusul.

Simona are în continuare șanse de a încheia anul pe locul 1, dacă Pliskova nu va câștiga titlul.

Meciul pe Twitter

 

Îți place?
2performant

Cele mai bune jucătoare de tenis sunt la Singapore. Cei mai buni generatori de vânzări online sunt în Affiliate Ranking by 2Performant

Cele mai noi