Simona Halep pierde cu Svitolina, iese pentru al treilea an consecutiv din grupe la Singapore

Treizecizero | 27 octombrie 2017

Simona Halep a pierdut meciul decisiv cu Elina Svitolina, 6-3, 6-4, ratând calificarea în semifinalele Turneului Campioanelor. Meciul era decisiv pentru româncă și fără o miză specială pentru ucraineancă, eliminată deja din cursă, după ce, mai devreme, Caroline Garcia o învinsese pe Caroline Wozniacki. Acestea două merg, în această ordine, în semifinale, unde le vor […]

Simona Halep a pierdut meciul decisiv cu Elina Svitolina, 6-3, 6-4, ratând calificarea în semifinalele Turneului Campioanelor. Meciul era decisiv pentru româncă și fără o miză specială pentru ucraineancă, eliminată deja din cursă, după ce, mai devreme, Caroline Garcia o învinsese pe Caroline Wozniacki. Acestea două merg, în această ordine, în semifinale, unde le vor întâlni pe Venus Williams, respectiv Karolina Pliskova.

Citește analiza detaliată a meciului și a săptămânii Simonei AICI.

Citește declarațiile Simonei de după meci.

Simona a intrat apăsată de emoții și de presiunea obiectivului și a produs un tenis sub nivelul ei mediu; startul crispat n-a mai putut fi recuperat ulterior, deși Simona a avut o mică oportunitate la 5-3 pentru Elina.

Setul secund a fost ceva mai bun pentru româncă, dar în ciuda unui start bun, cu break consolidat, ea și-a pierdut repede focusul.

Simona are în continuare șanse de a încheia anul pe locul 1, dacă Pliskova nu va câștiga titlul.

Meciul pe Twitter

https://twitter.com/WTA/status/923889605111189505

https://twitter.com/darren_cahill/status/923925591652409344

 

Îți place?
Susține Treizecizero
Sprijinul tău e esențial ca să putem produce acest conținut. Susține-ne pentru un jurnalism de sport cât mai relevant și valoros!
Prin cont bancar:

IBAN RO51RNCB0079145659320001

Asociația Lideri în Mișcare,

Banca Comercială Română

Treizecizero.ro Abonează-te la 30-0+
Cele mai noi