Fast
A jucat ca un lider

Simona Halep o învinge pe Azarenka, este în sferturi la Wimbledon și la o victorie distanță de locul 1!

Treizecizero | 10 iulie 2017
Wimbledon este oferit pe 30-0 de

Simona Halep a învins-o pentru a doua oară la rând pe Victoria Azarenka, 7-6, 6-2, și s-a calificat în sferturile de finală la Wimbledon.

Rezultatul înseamnă că Simona mai are nevoie de o victorie pentru a deveni noul lider mondial. Mâine, Simo o întâlnește pentru această onoare și pentru un loc în semifinalele Wimbledon pe Johanna Konta, cu care a împărțit cele două meciuri jucate anul acesta: Konta a învins pe hard, Simona, pe zgură.

Într-un prim set în care sentimentul a fost că jucătoarele vor avea nevoie de o monedă ca să se desprindă una de alta, Simona a revenit de două ori de la un dezavantaj de un break. Apoi, la 4-5 și la 5-6 a fost de fiecare dată la două puncte distanță de a pierde primul set, dar a avut, în ambele ocazii, o reacție pe măsura momentului, făcându-și singură punctele.

În tiebreak-ul care a urmat, Simona a jucat excelent și a sărbătorit cu o reacție energică câștigarea lui. Eliberată de presiune și descătușată, Simona a jucat fantastic în setul al doilea: a pierdut doar un punct în primele trei game-uri, apoi a făcut câteva lovituri superbe pentru al doilea break.

Toate declarațiile Simonei de după meci, AICI.

Cronica pe larg a meciului, AICI.

 

Programul sferturilor: 

Muguruza – Kuznetsova
Rybarikova – Vandeweghe
Venus – Ostapenko
Konta – Halep

*

Îți place conținutul de pe 30-0? Asigură-te că-l citești și pe cel din 30-0 pe curat, Ediția de vară 2017. Mai multe detalii despre cuprins, aici. O poți cumpăra de aici.