Fast
Bună victorie pentru Simo

Simona Halep câștigă cu Kasatkina, trece în săptămâna a doua la Roland Garros!

Treizecizero | 3 iunie 2017

Simona Halep a reușit o victorie importantă împotriva uneia dintre jucătoarele cu mare potențial pe zgură, Daria Kasatkina, 6-0, 7-5. După un prim set aproape impecabil al româncei, în care Simona a acoperit terenul extraordinar și a făcut puncte din toate pozițiile, Daria a reușit să echilibreze meciul și să-i pună probleme Simonei cu retururi mai variate și scurte eficiente. Simona a salvat patru mingi de set înainte de a recăpăta controlul meciului și a depăși cu bine o porție de adversitate binevenită.

Simona o va întâlni în optimile de finală pe Carla Suarez Navarro. E una dintre adversarele tradiționale ale Simonei: 11 întâlniri între cele două, 6-5 Simona (ultima oară, la US Open, anul trecut), dar 0-4 pe zgură.

„Cred că nivelul meu de energie a căzut un pic în setul doi, iar ea a revenit foarte bine, dreapta ei e foarte bună. Mă simt puternică pe teren acum, dar fiecare meci e greu la acest nivel”, a spus Simona.

Pe larg, despre meciul câștigat cu Kasatkina, citiți în analiza de aici.

Simona a vorbit la conferință despre calitatea meciului de azi, așteptările pentru a doua săptămână, șansele la finală, dacă mai simte glezna și sfaturile primite de la Darren. Toate declarațiile ei sunt aici.

2performant

Cele mai bune jucătoare de tenis sunt la Singapore. Cei mai buni generatori de vânzări online sunt în Affiliate Ranking by 2Performant