Simona: "Am și mai multă încredere în mine, dar prefer să mă gândesc la fiecare meci în parte"

Treizecizero | 23 iunie 2014

În afară de ideile sumare pe care le-ați citit cam peste tot, Simona Halep a mai spus câteva lucruri interesante la conferința ei de presă pre-turneu, genul de conferință rezervat doar marilor favoriți sau a unora dintre favoriții locali.

Wimbledon este oferit pe 30-0 de

În afară de ideile sumare pe care le-ați citit cam peste tot, Simona Halep a mai spus câteva lucruri interesante la conferința ei de presă pre-turneu, genul de conferință rezervat doar marilor favoriți sau a unora dintre favoriții locali.

“Mă simt bine pe iarbă, îmi place, joc bine. Îmi place pentru că mingile vin mai repede, se joacă mai repede decât pe zgură sau pe hard. E și foarte diferit, trebuie să fii foarte atent în fiecare punct. Ceea ce e diferit aici e că trebuie să te miști foarte bine și repede, să lovești de jos, să stai jos pe picioare, pentru că mingea nu sare mult. O să văd. Trebuie să servesc bine aici, sunt o mulțime de lucruri de care depinde rezultatul. Dar mă simt bine și cred că voi juca bine”

“Am fost mai degrabă obosită mental după French Open. Acum fizic mă simt bine, am avut o recuperare bună. Fizioterapeutul meu s-a ocupat zilnic ca totul să fie ok. Sunt 100 la 100 gata de turneu”.

“Aici vin cu și mai multă încredere în mine, dar chiar și așa vreau să iau fiecare meci în parte, pentru că e un turneu foarte diferit și dificil. Turneele de Grand Slam sunt grele, toată lumea joacă bine. Dar sper să ajung cât mai departe posibil și voi da totul în fiecare meci pentru asta. Sincer, nu m-am gândit că voi ajunge în finală la RG ”

“Nu mă gândesc la puncte de apărat, am destule puncte deja anul acesta ca să-mi fac griji de apărat, dar mi-ar plăcea să îmi apăr trofeele, în primul rând pentru că e drăguț când câștigi un titlu”.

“Simt că merit să fiu aici, pentru că am câștigat multe titluri și multe meciuri cu jucătoarele de top. Cred că locul meu e aici, sus, și voi face tot ce pot să stau cât mai mult aici”

“În România, toată ziua e presa cu ochii pe mine. Nu știu de ce. Pe fiecare zi sunt știri cu mine. Nu știu ce e nou, dar ei știu totul despre viața mea. E un pic dificil, dar vreau să stau cât mai departe de asta și să-mi păstrez atenția pe tenis. Nu vreau să mă gândesc decât la tenis acum, și la nimic altceva. ”

“După turneul de la București îmi voi lua o vacanță, atunci voi avea și timp să mă bucur de finala de la Paris”.

Simona Halep debutează la Wimbledon cu Teliana Pereira marți, nu înainte de ora 19:00, ora României. Cele două nu s-au mai întâlnit niciodată. E primul turneu de Grand Slam la care Simona e cap de serie 3.

Îți place?
Susține Treizecizero
Sprijinul tău e esențial ca să putem produce acest conținut. Susține-ne pentru un jurnalism de sport cât mai relevant și valoros!
Prin cont bancar:

IBAN RO51RNCB0079145659320001

Asociația Lideri în Mișcare,

Banca Comercială Română

Treizecizero.ro Abonează-te la 30-0+
Cele mai noi