Sărbătorește Roland Garros cu premiile oferite de Treizecizero!

Treizecizero | 30 mai 2016

Săptămâna aceasta avem câteva premii drăguțe într-un concurs destinat celor care cumpără revista Treizecizero pe curat pe perioada Roland Garros.

Ca să sărbătorim prezența Treizecizero la Roland Garros pentru al patrulea an consecutiv, și cum o parte dintre cele mai inspirate povești de pe site au fost scrise chiar de aici, punem pe masă câteva premii, într-un concurs destinat celor care cumpără revista Treizecizero pe curat pe toată durata Roland Garros.

Și asta pentru că destule dintre acele povești fac parte din selecția celor mai bune texte din istoria de patru ani a site-ului, selecție care domină revista.

Treizecizero pe curat este o revistă într-o singură apariție, în 176 de pagini tipărite în condiții grafice remarcabile. Sunt patru segmente editoriale care, împreună, înseamnă o conectare la tenis și la lucrurile care-l fac un sport atât de special. Partea întâi este cea amintită deja, cele mai bune texte din istoria site-ului. Partea a doua cuprinde trei dintre dosarele publicate pe site: juniorii, tenisul văzut din interior prin ochii unui jucător profesionist și Simona Halep. Partea a treia vorbește despre sezonul 2016, iar partea a patra este povestea Treizecizero și cum am văzut noi schimbându-se tenisul sub ochii noștri în toți acești ani.

Comenzile pot fi făcute AICI. Plata se face cu cardul, costurile de transport sunt suportate de noi, iar, pentru ultima oară, fiecare revistă primește cadou și o agendă Treizecizero. Așadar, doar comenzile făcute în această săptămână mai beneficiază de această promoție.

Pentru comenzi din străinătate sau alte întrebări, vă rugăm să ne scrieți pe salut@treizecizero.ro.


Ce premii punem la bătaie?

Un rucsac Roland Garros, unisex.

Un prosop oficial al Roland Garros.

Trei mingi folosite de eroii voștri chiar în meciurile de la Roland Garros 2016, un suvenir grozav chiar din mijlocul acțiunii.

 

Cine intră în concurs?

Toți cei care au plasat sau vor plasa o comandă validă în intervalul 22 mai – 5 iunie, perioada de desfășurare a tabloului principal de la Paris. Fiecare comandă validă efectuată presupune o intrare în concurs. Spre exemplu, cinci comenzi valide efectuate de aceeași persoană presupun cinci intrări în concurs.

Câștigătorii vor fi desemnați prin tragere la sorți și vor fi anunțați pe 7 iunie, iar premiile vor fi expediate prin curier.


Baftă! 🙂

 

***

Update | Lista câștigătorilor

Câștigătorii au fost deciși via Random.org. Am introdus în tragerea la sorți toți cititorii care au plasat o comandă validă în intervalul Roland Garros, 22 mai – 5 iunie. Cei care au comandat mai multe reviste au primit un număr de intrări în concurs egal cu numărul revistelor comandate. Fiecare intrare în concurs a primit un număr de ordine.

A fost efectuată o singură tragere la sorți, ordinea premiilor fiind aceeași cu cea anunțată în articol: locul 1 – rucsac, locul 2 – prosopul oficial, locurile 3-5 – mingile RG. 

Lista câștigătorilor: 

Rucsacul Roland Garros: Irina Florea

Prosopul oficial Roland Garros: Constantin Barcaru

Trei mingi folosite în meciurile de la Roland Garros 2016: Dan Micli, Dan Suciu, Antonia Mari

Câștigătorii își vor primi premiile prin curier rapid, via Fan Courier, în zilele următoare.

Mulțumiri tuturor pentru participare, felicitări norocoșilor și baftă celorlalți la următoarele concursuri!

 

Îți place?
Susține Treizecizero
Sprijinul tău e esențial ca să putem produce acest conținut. Susține-ne pentru un jurnalism de sport cât mai relevant și valoros!
Prin cont bancar:

IBAN RO51RNCB0079145659320001

Asociația Lideri în Mișcare,

Banca Comercială Română

Treizecizero.ro Abonează-te la 30-0+
Cele mai noi