Să ne cunoaștem: Hai la întâlnirea cititorilor Treizecizero!

Treizecizero | 18 iunie 2015

Aegon, compania specializată în asigurări de viață care susține seria de turnee pe iarbă pre-Wimbledon, face echipă cu Treizecizero pentru a vă oferi o zi plină de tenis de calitate. Vedem meciurile de la Birmingham, ne ferim de caniculă, discutăm despre tenis și despre ce vă place și ce nu vă place pe site, ne distrăm la prima întâlnire între comunitatea Treizecizero și echipa care îl produce, într-un eveniment oferit de Aegon.

De-a lungul acestor trei ani de Treizecizero, ideea unei reuniuni în offline între cititori și noi, cei din spatele rândurilor pe care le citiți zilnic, a fost mereu pe lista de must-do. Voi, la rândul vostru, ați menționat-o în mai multe rânduri, ba chiar ați mers mai departe și v-ați cunoscut între voi, v-ați împrietenit sau ați mers la meciuri de tenis împreună. Ceea ce ni s-a părut mereu grozav: e motivant și, în același timp, e cumva reconfortant să știi că site-ul atrage după sine tot felul de energii pozitive și că în jurul lui s-a consolidat o comunitate așa de puternică. 

Nu am făcut niciodată un secret din faptul că susținerea voastră ne-a ajutat să ajungem până aici. Ne-am dorit mereu să ajungem să-i inspirăm pe alții, dar pentru asta, aveam nevoie de un grup puternic de prieteni care să ne inspire pe noi. Nu o dată ne-a fost greu, foarte greu, și exact în clipa aceea a venit un mesaj de la unul dintre voi; bineînțeles, fără ca respectivul cititor să aibă idee cât de inspirat era timingul. Cât de simplu e să iei greutatea de pe umerii cuiva doar spunându-i că îi apreciezi eforturile! 

E un cerc pozitiv, iar încrederea s-a construit tacit și încet; treptat, contribuția voastră a crescut, ne-ați inspirat și editorial uneori, alteori pur și simplu ne-ați împins să ne dorim să vă oferim un produs și mai bun, mai variat, mai diferit. 

Dar, printre toate ideile astea pe care le încercăm, tot trebuia să ajungem și la planul inițial: trebuia să ne și cunoaștem! Așa că mă bucur să vă spunem că v-am pregătit ceea ce credem că va fi o surpriză frumoasă: un mic eveniment dedicat vouă, celor care ne citiți zilnic.

E momentul perfect: suntem între două turnee foarte mari, după Roland Garros și înainte de Wimbledon. Suntem, de asemenea, în momentul cel mai intens al sezonului de tenis; iar săptămâna aceasta avem un turneu foarte bun la Birmingham, cu trei dintre jucătoarele noastre pe tablou, plus alte două competiții masculine foarte tari. E tenis pe săturate, pentru toate gusturile. E un moment captivant, pentru că, în fața noastră, totul pare posibil: un draw neînceput stă să se completeze la Wimbledon, iar dincolo de el stă neprevăzutul părții a doua a sezonului. Curând vom avea un turneu foarte bun la București, iar US Open, sezonul de hard, Singapore și Londra sunt deja aproape.

Sunt, cu alte cuvinte, foarte multe subiecte de discuție. Așa că am făcut echipă cu Aegon, una dintre cele mai mari companii de servicii financiare din lume, ca să vă oferim cadrul ideal pentru aceste discuții. Motiv pentru care vă invităm la întâlnirea comunității cititorilor și prietenilor Treizecizero. 

Suntem, așadar, în săptămâna Aegon Classic Birmingham, turneul Premier al cărei favorită 1 este Simona Halep. Duminică, în ziua finalei, vă așteptăm pe parcursul zilei la Stadio, în centrul Bucureștiului, pentru o după-amiază în care v-am pregătit vizionarea finalei, discuții și premii. Aegon și Treizecizero fac cinste, iar pe parcursul zilei avem mai multe surprize pentru voi. Nimeni nu pleacă acasă cu mâna goală! 

Cum funcționează înscrierea

Din păcate, nu vă putem aduce pe toți, deși ne-am dori, dar avem pentru început un număr de 30 de locuri. În funcție de feedback-ul vostru, vom încerca să-l mărim, dacă va fi cazul.

Cum vă puteți înscrie? E simplu: dați-ne un mail la salut@treizecizero.ro cu subiectul “Întâlnire Treizecizero Aegon” și spuneți-ne, în oricâte rânduri vreți, de când ne citiți și de ce vă doriți să fiți la întâlnire. În funcție de numărul de mailuri pe care le vom primi până vineri seara, vom trage la sorți câștigătorii.

Avem și wildcard-uri: cinci dintre invitații vor fi oferite direct de către Treizecizero unora dintre cititorii cei mai vechi și/sau activi în zona de comentarii, în măsura în care aceștia își declară interesul. 

Alte câteva invitații vor fi oferite exclusiv pe pagina noastră de Facebook, iar altele sunt păstrate pentru cei care ne urmăresc noul nostru Newsletter

De asemenea, mai puteți să vă înscrieți și la concursul organizat pe pagina de Facebook a Aegon România, unde sunt scoase la bătaie alte 20 de invitații. 

Participanții vor primi, mai apoi, confirmarea finală pe adresa de mail. 

Câteva dintre surprizele pe care vi le pregătim

Fiecare participant la meet-ul Treizecizero powered by Aegon va primi un welcome-kit la sosire. Cum spuneam, băuturile și snacks-urile sunt din partea casei. Apoi, mai avem câteva mici concursuri impromptu. Veți putea să propuneți idei și subiecte pentru Treizecizero, iar unul dintre articolele zilei de pe site va fi scris împreună cu voi. Finala de la Birmingham va fi, bineînțeles, momentul cheie ale zilei. Și mai avem și alte surprize, la care bineînțeles că putem adăuga și câteva dintre sugestiile voastre, pe care le așteptăm la comentarii. E prima noastră astfel de experiență, așa că vrem să fie cât mai reușită pentru voi.

Intervalul orar al întâlnirii va fi comunicat tuturor participanților, dar, orientativ, el va fi stabilit între orele 13:00 – 19:00. Pentru alte întrebări suplimentare, folosiți cu încredere aceeași adresă de mail sau scrieți-ne pe Facebook.

Tot ce trebuie să știți, pe scurt:

1. CE: Întâlnirea cititorilor Treizecizero. Prima organizată de noi 🙂 Vizionare de meci, premii, discuții, surprize. 

2. CUM: Vă puteți înscrie pe mail, la salut@treizecizero, dar și pe pagina de Facebook, în Newsletter sau pe pagina de Facebook a Aegon.

3. CINE: Se poate înscrie absolut orice cititor Treizecizero care dorește să-i cunoască pe ceilalți cititori. Avem 30 de invitații disponibile.

4. CÂND: Duminică, în ziua finalei de la Aegon Classic Birmingham.

 

Îți place?
Susține Treizecizero
Sprijinul tău e esențial ca să putem produce acest conținut. Susține-ne pentru un jurnalism de sport cât mai relevant și valoros!
Prin cont bancar:

IBAN RO51RNCB0079145659320001

Asociația Lideri în Mișcare,

Banca Comercială Română

Treizecizero.ro Abonează-te la 30-0+
Cele mai noi