RG12, ziua a patra în imagini | Azarenka, fără emoții de data asta. Victorii și pentru Djokovic, Federer și Radwanska

Adrian Țoca | 30 mai 2012

RG12, ziua a patra în imagini | Azarenka, fără emoții de data asta. Victorii și pentru Djokovic, Federer și Radwanska

Roland Garros este oferit de

Fără îndoială că, pentru noi, cel mai frumos moment al zilei l-a însemnat jocul deosebit de plăcut făcut de Adi Ungur împotriva lui Federer. Să vedem ce s-a întâmplat și în celelalte meciuri:

Imaginea cu Federer și Ungur la fileu spune totul. Povestea meciului și a aventurii românului la Roland Garros o puteți citi în materialul de mai jos.

Adrian Ungur: victorie cu Nalbandian, set luat lui Federer, amintiri cât pentru o viață. Să-l apreciem

După ce în primul ei meci a tremurat zdravăn, fiind foarte aproape de înfrângere, Azarenka a arătat mult mai bine în turul 2, în care a învins-o pe jucătoarea germană Dinah Pfizenmaier, venită din calificări, 6-1, 6-1. 

Novak Djokovic își continuă și el netulburat parcursul spre fazele avansate. Nole a trecut de slovenul Blaz Kavcic, 6-0, 6-4, 6-4.

Aventura lui Venus Williams la Roland Garros s-a încheiat, Venus fiind învinsă, pentru a doua oară în acest an, de poloneza Agnieszka Radwanska. Poloneza, cu trei titluri la activ în acest sezon (Dubai, Miami, Bruxelles) și-a trecut în cont a 42-a victorie a anului, cifră absolut impresionantă pentru jucătoarea clasată pe 3 în lume. Aga a învins-o pe Venus cu 6-2, 6-3.

Sam Stosur și eternii ei ochelari de soare. Fosta finalistă de la Roland Garros a trecut în turul 3, după 6-1, 6-4 cu Irina Falconi.

Marion Bartoli a capotat în turul secund, într-una dintre surprizele zilei, spre dezamăgirea fanilor francezi, care își puseseră, din nou, mari speranțe în Bartoli. Cea care i-a pus capăt parcursului la RG12 este Petra Martic (6-2, 3-6, 6-3).

Marin Cilic l-a eliminat pe fostul campion de la Paris, Juan Carlos Ferrero, în trei seturi, 7-6, 6-2, 6-3.

Gilles Simon a trăit periculos contra americanului Brian Baker, autorul unei reveniri spectaculoase în circuit, după mai mulți ani de absență. Campionul de la București a câștigat primele două seturi, 6-4, 6-1, dar l-a pierdut pe al treilea în tiebreak, ieșindu-și complet din mână în setul 4, pierdut la 1. Simon a revenit însă în control în decisiv, pe care l-a câștigat la 0.

Fernando Verdasco (sus) a trecut în patru seturi de Gilles Muller, în vreme ce Tomas Berydch l-a eliminat, în trei seturi, pe Michael Llodra.

Altă victorie consistentă și pentru Ana Ivanovic, 6-2, 6-2 cu Shahar Peer. În două meciuri, Ana a cedat doar 6 gameuri.

Pe scurt:

– Au mai obținut victorii la masculin: Del Potro, Seppi (în cinci seturi, cu Kukushkin), Devilder, Anderson, Wawrinka, Mahut, Kubot.

– Au mai obținut victorii la feminin: Errani, Cibulkova, Wozniak, Medina, Petrova, Martinez-Sanchez, Johansson, Stephens, Pennetta.

Prezența 30-0 la Roland Garros este susținută de
Îți place?
Susține Treizecizero
Sprijinul tău e esențial ca să putem produce acest conținut. Susține-ne pentru un jurnalism de sport cât mai relevant și valoros!
Prin cont bancar:

IBAN RO51RNCB0079145659320001

Asociația Lideri în Mișcare,

Banca Comercială Română

Treizecizero.ro Abonează-te la 30-0+
Cele mai noi