Podcast US Open. Simona – Flavia, pentru un loc în finală. La ce să ne așteptăm de la ziua semifinalelor la New York

Treizecizero | 11 septembrie 2015

Ieri a fost zi de pauză forțată la New York, cu ploaia dând peste cap meciurile de simplu. Dar asta nu înseamnă că Podcastul nostru ia pauză. Vorbim despre cele patru meciuri de azi.

O pauză neașteptată, precum cea de aseară, vine cu siguranță cu avantaje pentru toate părțile implicate. Dar are și potențiale efecte negative? E primul subiect al Podcastului de vineri. SuperVineri, de fapt, o zi transformată pe neașteptate într-un maraton de patru meciuri care vor decide finaliștii ediției US Open.

Ziua începe cu meciul dintre Simona Halep și Flavia Pennetta, de la ora 18:00, meciul care îi poate aduce Simonei Halep a doua finală de Grand Slam. Apoi programul continuă cu Serena Williams – Roberta Vinci. În sesiunea de seară, de la ora 00:00, Novak Djokovic – Marin Cilic și Roger Federer – Stan Wawrinka. 

Am discutat despre toate aceste patru meciuri în Podcast, te invităm să asculți aici discuția cu Luminița Paul, Camelia și Andrei:

Îți place?
Susține Treizecizero
Sprijinul tău e esențial ca să putem produce acest conținut. Susține-ne pentru un jurnalism de sport cât mai relevant și valoros!
Prin cont bancar:

IBAN RO51RNCB0079145659320001

Asociația Lideri în Mișcare,

Banca Comercială Română

Treizecizero.ro Abonează-te la 30-0+
Cele mai noi