Podcast US Open: despre generația tânără din ATP, despre favoriții de la masculin și despre următoarea adversară a Simonei

Treizecizero | 2 septembrie 2015

Mai facem un experiment pe perioada US Open: încercăm un podcast zilnic. O pastilă de 10-15 minute, dedicată celor mai importante evenimente din turneu.

Podcastul Treizecizero s-a lansat săptămânal, dar în spiritul acestei veri, una cu destule premiere și experimente pentru noi (dintre care se distinge emisiunea live transmisă zilnic pe perioada BRD Bucharest Open), am decis să ne încercăm puterile cu un format zilnic pe perioada US Open. 

Astfel, zilnic, după prânz, veți găsi pe site un podcast dedicat US Open. Îl încercăm ca pe o pastilă zilnică, într-un format prescurtat, care să vă țină la curent cu toate subiectele esențiale de la New York, așa că o să fie o nouă experiență interesantă și pentru noi, și pentru voi. 

În discuția de azi, am vorbit despre rezultatele jucătoarelor din România, despre noul val de tineri talentați din ATP, despre nivelul arătat de favoriții turneului masculin și despre retragerile din turneul fetelor.

Ascultați-le aici pe Camelia și pe Luminița Paul. 

Îți place?
Susține Treizecizero
Sprijinul tău e esențial ca să putem produce acest conținut. Susține-ne pentru un jurnalism de sport cât mai relevant și valoros!
Prin cont bancar:

IBAN RO51RNCB0079145659320001

Asociația Lideri în Mișcare,

Banca Comercială Română

Treizecizero.ro Abonează-te la 30-0+
Cele mai noi