Podcast Treizecizero, episodul 13: cum şi-au câştigat turneele asiatice relevanţa şi despre mizele lui Djokovic: recordurile și dragostea fanilor

Treizecizero | 22 septembrie 2015

După seria de episoade zilnice din timpul US Open, podcastul Treizecizero revine la ritmul lui obişnuit: o dată pe săptămână, în fiecare marţi.

Astăzi discutăm despre circuitul asiatic, trecem în revistă surprinzătoarea finală a Cupei Davis şi anticipăm întrebarea anului 2016: îl va ajunge Djokovic pe Nadal la numărul de Mari Şlemuri câştigate? Şi dacă da, are mai apoi Nole vreo şansă să atingă chiar și recordul lui Federer?

Următoarele săptămâni ale WTA se consumă în Asia, iar Luminiţa Paul şi-a amintit de începuturile concursurilor asiatice: Acum 10-11 ani, când arbitrul le cerea spectatorilor să păstreze liniştea în timpul punctelor, şi le mulţumea pentru asta, tribuna răspundea: cu plăcere!

A trecut mult de atunci, iar în podcastul de azi discutăm despre creşterea circuitului asiatic. În plus, Luminiţa Paul şi Andrei se întreabă cine i-ar putea sta în calea lui Novak Djokovic în cursa de urmărire pe care sârbul a declanşat-o şi este aşteptat să o intensifice la anul: îi prinde Nole pe Rafa şi Roger în ce privește numărul de titluri de Grand Slam?

Îți place?
Susține Treizecizero
Sprijinul tău e esențial ca să putem produce acest conținut. Susține-ne pentru un jurnalism de sport cât mai relevant și valoros!
Prin cont bancar:

IBAN RO51RNCB0079145659320001

Asociația Lideri în Mișcare,

Banca Comercială Română

Treizecizero.ro Abonează-te la 30-0+
Cele mai noi