Fast
La mulți ani, 30-0!

Noi produse în Shop, plus un design îmbunătățit

Treizecizero | 14 ianuarie 2018

De ziua 30-0, una dintre surprizele pregătite este un facelift pentru Shop și, mai ales, adăugarea a noi produse. Primele sunt deja disponibile, urmând ca în zilele viitoare să completăm seria de noutăți cu câteva idei noi, complet diferite de ce am încercat până acum.

Azi introducem Onederful Tricolor, al treilea tricou din seria Onederful. Primele două seturi de tricouri s-au bucurat de o primire excelentă din partea voastră – mai sunt disponibile doar câteva exemplare, iar majoritatea mărimilor disponibile inițial sunt sold-out. Așa că am decis să extindem seria cu o nouă declinare. O găsiți acum în Shop; cum am făcut aproape de fiecare dată când am introdus un produs nou în Shop, în primele ore el este disponibil la un preț promoțional.

A doua noutate de azi este 30-0 Tee. Un design fresh, cu care ieși din rând și îți faci cunoscută apartenența, ca fan, la sportul cu cel mai atipic sistem de scor din lume.

 

Nu uitați, în Shop, de albumul Simona de păstrat, un produs atemporal, care surprinde cariera de până acum a Simonei Halep în peste 100 de imagini realizate de unii dintre cei mai inspirați fotoreporteri din lume. Albumul îți oferă o experiență de contemplare pe care nu o mai regăsești în altă parte și s-a bucurat de un feedback excelent din partea voastră. Vă mulțumim pentru asta! 😉

În Shop mai sunt disponibile ultimele bucăți din 30-0 Pe Curat, ediția 2017; mai sunt în jur de 25 de bucăți disponbile. Revista, care conține de asemenea materiale atemporale care te răsfață cu scriitură și informație de calitate, e o lectură faină în orice moment: de la reportaje și portrete în exclusivitate, la literatură de profil – incluzând aici textul faimos al lui David Foster Wallace despre Roger Federer, tradus prima dată în limba română la inițiativa 30-0.

Tricourile My Forehand și Play Hard completează line-up-ul de produse. Găsești totul mai bine organizat și structurat, mai ușor de navigat și de plasat comanda.

 

Ca să sărbătorim momentul ai o reducere masivă: 30% OFF, timp de patru zile (duminică, luni, marți, miercuri), la majoritatea produselor din Shop* (*excepție, tricourile 30-0 Onederful Tricolor și 30-0 Tee).

 

Tot ce trebuie să faceți este să introduceți codul de voucher Treizecizero6aniLetsGo la plasarea comenzii, în câmpul corespunzător, iar valoarea coșului se va actualiza automat.

 

Vom adăuga, zilele următoare, gift card-uri, ca să vă ajutăm să le faceți cadouri prietenilor, plus produsele noi de care aminteam la început.

Shop-ul a pornit ca o joacă, apoi s-a transformat într-o necesitate. Suntem super bucuroși că, începând de azi, la 6 ani de la lansarea 30-0, îl aducem la nivelul site-ului.

E bine să vă reamintim care este unicul lui scop: să ne ajute să putem susține în continuare toate activitățile și necesitățile 30-0 și Lead. Suntem o echipă independentă, care s-a susținut din propriile puteri și exclusiv prin rezultatele propriei munci, și ne mândrim cu asta. Cu ajutorul vostru, intenționăm să continuăm asta.

Într-o perioadă în care presa caută cu înfrigurare soluții alternative de finanțare, obiectivul nostru declarat deschis este să facem din Shop un suport pentru necesitățile celor două site-uri, astfel încât să putem să vă oferim în continuare conținutul pe care îl căutați la noi.