MSG, scena lui Andy Roddick: “Cred că a fost evident că îl domin pe Federer!” (video)

Adrian Țoca | 6 martie 2012

MSG, scena lui Andy Roddick: “Cred că a fost evident că îl domin pe Federer!” (video)

Andy a încercat faimosul hotdog al lui Federer

Nu-i spuneţi lui Andy că a fost un meci demonstrativ. S-ar putea să nu vă creadă sau să nu-i pese. La urma urmelor, atât de rare au fost victoriile lui Roddick în faţa lui Roger Federer, încât chiar că nu mai contează. Şi, în condiţiile actuale, în care Andy a ajuns tocmai pe 31 în clasamentul ATP, s-ar putea ca victoria, 7-5, 7-6 (7) din meciul demonstrativ de luni noaptea, de la Madison Square Garden, să fie exact de ce avea nevoie, mental, americanul.

Andy a găsit şi soluţia pentru a-l bate pe marele său rival. Înaintea unui punct jucat în prima parte a jocului, unul dintre cei 18.000 de fani din tribune a strigat un nevinovat “Vamos, Rafa!”. Iar Roddick s-a conformat. Şi-a ridicat mânecile, a început să îl imite pe spaniol, şi a jucat punctul icnind şi strigând la fiecare minge aşa cum numai Rafa o face. L-a câştigat, iar sărbătorirea momentului a fost tot în genul lui Nadal.

Roddick, care a salvat două mingi de set în tiebreak-ul setului secund, a făcut haz de recordul său dezastruos din meciurile oficiale cu Federer, 2-21. “Cred că a fost evident în seara asta: îl domin mental pe Roger. N-a avut nicio idee despre cum trebuie să mă joace, iar eu am profitat de asta”. N-a fost singurul moment al serii în care Andy a scos la iveală arsenalul său de glume, cel sintetizat de Treizecizero.ro în acest articol. La unul dintre momentele cu presă de dinainte de meci, Federer a fost întrebat dacă, atunci când era mai tânăr, era la fel de bun la fotbal ca şi la tenis. “Hmmm, not really!”, a răspuns elveţianului. Reacţia aproape instantă a lui Roddick, răsărit de undeva din spatele lui Roger, a fost hilară: “Trebuia să rămâi la fotbal!”

“M-am bucurat să revin la Madison Square Garden, unde m-am simţit extraordinar la meciul cu Pete, iar cu Andy am avut câteva bătălii grozave. Sper ca el să revină cât mai grabnic în top 10″, a spus Federer, la finele meciului. Elveţianul a făcut uz de tot arsenalul său tehnic, inclusiv faimosul său hot-dog, pe care Andy a încercat, fără succes însă, să-l replice.

“A fost o atmosferă senzaţională, pentru mine a fost grozav să pot juca la MSG, sper să folosesc asta în favoarea mea în turneele care urmează”, a spus şi Andy.

Cei doi se pregătesc acum de Indian Wells, turneu care debutează joi.

Dacă Federer a pierdut punctul jucat cu “Nadal”, Maria Sharapova a pierdut punctul jucat împotriva lui Rory McIlroy, noul număr 1 mondial la golf şi prietenul lui Caroline Wozniacki. La un game distanţă de pierderea meciului ei cu Maria, care l-a precedat pe cel al băieţilor, Caroline l-a invitat pe teren pe McIlroy, care, deşi în blugi, i-a administrat rusoaicei un rever cu o mână, urmat de un forehand ireturnabil.

Fetele au intrat şi ele în atmosfera de sărbătoare a serii: Maria a bătut palma cu un arbitru de linie care a strigat aut în favoarea ei la mingea care i-a adus primul set, apoi a schimbat zâmbete cu Woz după un raliu foarte strâns şi bine jucat şi a dansat cu un fan înainte ca Wozniacki să-şi invite prietenul pe teren. Meciul a fost câştigat de rusoaică, tot în două seturi, 6-3, 6-4.

Îți place?
Susține Treizecizero
Sprijinul tău e esențial ca să putem produce acest conținut. Susține-ne pentru un jurnalism de sport cât mai relevant și valoros!
Prin cont bancar:

IBAN RO51RNCB0079145659320001

Asociația Lideri în Mișcare,

Banca Comercială Română

Treizecizero.ro Abonează-te la 30-0+
Cele mai noi