John McEnroe vine la Bucureşti pentru un meci demonstrativ!

Adrian Țoca | 21 martie 2012

John McEnroe vine la Bucureşti pentru un meci demonstrativ!

Ca de fiecare dată în ultimii ani, vom avea parte de un invitat de renume la tradiţionalul meci demonstrativ care însoţeşte turneul de tenis de la Bucureşti. Dacă, în anii anteriori, i-am avut ca oaspeţi pe Yannick Noah, Henri Leconte sau Mats Wilander, este rândul unuia dintre cei mai faimoşi jucători ai tuturor timpurilor, americanul John McEnroe. 

El va fi însoţit de o tripletă devenită deja obişnuită a serilor de gen la BRD Năstase Ţiriac Trophy. Este vorba de Ilie Năstase, Mansour Bahrami şi Andrei Pavel.

Evenimentul, care e oferit de Enel, se va desfăşura sub genericul “4 Stele Pline de Energie”, a ajuns la a 6-a ediţie şi are ca dată 24 aprilie, la Arenele BNR.

John McEnroe, unul dintre jucătorii emblematici din istoria tenisului, cunoscut atât pentru stilul său de joc spectaculos, cât şi pentru temperamentul exploziv pe teren, are în cont şapte Grand Slam-uri, trei la Wimbledon şi patru la US Open, pe lângă care mai adaugă alte 9 la dublu şi unul la dublu mixt. El i se va alătura lui Ilie Năstase într-o demonstraţie a foştilor băieţi răi din tenisul masculin.

Seara de divertisment va debuta la ora 19:00, cu un meci demonstrativ care îi aduce faţă în faţă, pentru un set de simplu, pe McEnroe şi pe Andrei Pavel, urmând ca tenisul spectacol să continue cu intrarea în teren a lui Ilie Năstase şi Mansour Bahrami pentru încă un meci de dublu.

Biletele meciului „4 Stele Pline de Energie” sunt disponibile spre vânzare pe www.eventim.ro şi în reţeaua Eventim (Vodafone, Germanos, Orange, Domo, Librăriile Humanitas, Cărtureşti). Superpasionaţii de tenis beneficiază şi de abonamentele care includ accesul atât la meciurile de pe tabloul principal cât şi la meciul demonstrativ.

Henri Leconte a fost poate cea mai amuzantă prezenţă la demonstrativele din ultimii ani

Îți place?
Susține Treizecizero
Sprijinul tău e esențial ca să putem produce acest conținut. Susține-ne pentru un jurnalism de sport cât mai relevant și valoros!
Prin cont bancar:

IBAN RO51RNCB0079145659320001

Asociația Lideri în Mișcare,

Banca Comercială Română

Treizecizero.ro Abonează-te la 30-0+
Cele mai noi