Îi știm intențiile pentru Paris, iată și echipamentul lui Novak Djokovic pentru Roland Garros

Adrian Țoca | 3 mai 2012

Îi știm intențiile pentru Paris, iată și echipamentul lui Novak Djokovic pentru Roland Garros

Roland Garros este oferit de

Nici nu câștigase bine Australian Open și Nole își setase deja obiectivul principal pentru restul anului: Roland Garros. Ar fi titlul de Slam care îi lipsește din palmares, și care i-ar permite realizarea unei performanțe pe care, mai în glumă, mai în serios, am putea-o numi un “Novak-Slam”: deținerea tuturor celor patru turnee de Grand Slam. E adevărat, în doi ani calendaristici, nu într-unul, iar Roland Garros e, din varii motive, cel mai greu obstacol pentru Nole. Un obstacol căruia Pete Sampras, în 1994, și Roger Federer, în 2006 și 2007, nu i-au rezistat, cei doi mari campioni ratând atunci șansa de a deține toate cele patru Slam-uri.

“Vreau să fac măcar finala la Paris, e ceva ce n-am făcut până acum”, spunea Novak, după Australian Open. Va avea de înfruntat o formidabilă opoziție din partea lui Rafa Nadal, dar Marian Vajda, antrenorul alături de care Nole a cunoscut toate succesele din ultimii ani, își vede elevul în stare: “I-am spus deja și lui asta: cred că Novak poate câștiga și al patrulea Slam. Ar fi incredibil. Novak se gândește numai la asta”, spune Vajda, iar Djokovic îl confirmă: “Nivelul meu de încredere este nemaipomenit. Joc cel mai bun tenis al carierei. Am toate motivele să cred că pot câștiga la Paris”, crede liderul mondial.

Așa se va îmbrăca Nole la Paris

Până la Roland Garros mai avem însă timp să analizăm șansele lui Nole și ale rivalilor săi. Până atunci, să vedem și cu ce echipament va ataca sârbul trofeul de la Roland Garros. Vă prezentasem, încă din februarie, echipamentele pregătite de Nike pentru Federer și Nadal. Ei bine, Sergio Tacchini, brandul revitalizat de contractul cu Novak, i-a pregătit acestuia un outfit special pentru Paris, un tricou Polo cât se poate de… sârbesc. Asta în condițiile în care se vorbește că Djokovic ar fi tentat să pună capăt contractului cu Sergio Tacchini și să treacă în tabăra unui alt brand renumit.

Tricoul lui Novak Djokovic pentru Roland Garros

Tricoul lui Rafa Nadal pentru Roland Garros

Tricoul lui Roger Federer pentru Roland Garros

Cum vi se par noile colecții și care e preferatul vostru?

Prezența 30-0 la Roland Garros este susținută de
Îți place?
Susține Treizecizero
Sprijinul tău e esențial ca să putem produce acest conținut. Susține-ne pentru un jurnalism de sport cât mai relevant și valoros!
Prin cont bancar:

IBAN RO51RNCB0079145659320001

Asociația Lideri în Mișcare,

Banca Comercială Română

Treizecizero.ro Abonează-te la 30-0+
Cele mai noi